[希爾為大腸帶來痛楚] NBA 2018-2019 regular season 討論區 (96)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
25都是手足
打好啲波,練下三分先講野啦仆街
大腸永不翻身
my邢天b
我哋腸迷好團結
百屌ayton啲仆街唔讚得
正評
好難比較
大佬單拖carry入PO
細佬成隊grit n grind

兩件事都define咗隊波同個城市唔同嘅年代
不過決定今季PO做barney忽然球迷
要啦
呢邊腸迷年年都撐唔同po隊,如果唔係po好悶
唔會覺得大拋有啲背叛你地
靜也是咪好耐無係呢度出現過
當年已經幫到盡啦
同埋長期喺兩個歷史級PF底下打波
都想佢有機會俾人睇佢有幾underrated
今年就咪阻住細佬啦
嬴到東冠當嬴咗

呢邊係想管理層早啲死 相信腸都係差唔多
nba lebron James 球技同交易價值係咪被高估?
https://lih.kg/1062699

傻閪係到吠緊 + 埋隻中二病小精靈
邊隊球迷可以好似你地咁季中已經可以做定draft既scout 邊夠你地鬥
咁啱我都係入面吠緊
要提醒你
我地係無請scout, 應該係30隊唯一一隊無
當sarver係咩
留意到噴火龍日日都開引戰post
報導亦指出,球隊的老闆Jeanie Buss,在Jeff Van Gundy表示湖人應該交易LeBron James前,已經曾考慮過交易LeBron James。由於LeBron的經紀人Rich Paul放出Anthony Davis希望被交易的消息,惡意策劃兩人未來在洛杉磯的聯手(LBJ的經紀人也是Rich Paul),感到非常憤怒,因為這已經傷及湖人與鵜鶘的球隊利益。因此,Jeanie Buss表示球隊曾認真考慮,會否交易LeBron James。

依加出事咩都入晒吾皇數
扮咩care燒鵝嘅利益呀
邊夠你地咁有自信
最撚憎呢啲人 無聊至極
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞