[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (89) - 超可愛初丁line 305 329 生日粗卡

1001 回覆
20 Like 10 Dislike
菜素顏我日日望
但佢點都係去返同一個po果到,translate唔到
終於都睇完兩粒鐘既 redmare...
可能嗰陣真係未聽過新歌投入唔到.....
而家睇返竟然覺得成個con 係好睇咗好多....
我到而家先知原來後面個機械人係會跟住佢地同步跳埋舞....
上年喺現場睇真係無留意到....

不過個 cam 又係拍到廢廢地既....
成日無啦啦拉個遠鏡老撚咁遠做乜9.....

新呢盒kihno 又係幾神奇....
唔使插3.5mm 頭按實個制就connect 到個app...
真係唔知乜原理....
電腦裝返個app scan 返個QR code 就可以喺電腦睇...
而家個app 又好正常,睇足兩粒鐘都無斷過....

其實呢盒嘢我就覺得幾方便既...
拎出街喺電話又睇到... 屋企用電腦電視又睇到...
比起上年red room 嗰盒都算係有近步架啦....
咁當然可以再整好D 個app 啦....

可能嗰陣真係未聽過新歌投入唔到.....
而家睇返竟然覺得成個con 係好睇咗好多....

真係.. 去台場聽返啲歌超high

我到而家先知原來後面個機械人係會跟住佢地同步跳埋舞....
上年喺現場睇真係無留意到....

嗰陣鬼得閒望隻Reve咩
都係之後睇飯拍先知

其實呢盒嘢我就覺得幾方便既...
拎出街喺電話又睇到... 屋企用電腦電視又睇到...
比起上年red room 嗰盒都算係有近步架啦....

不過都係冇blu-ray咁清
痴線五隻都靚到 咩團嚟
不過都係冇blu-ray咁清

出街用電話睇既話分別又唔係好大
但係喺屋企用電腦睇係無blu-ray 咁清架啦....
不過又未去到DVD 咁起晒格既...
真係.. 去台場聽返啲歌超high

第一part 唱晒快歌炒熱個氣氛係幾 high 既
第二part 森林嗰度 D 歌其實揀得唔錯,好啱嗰嗰feel
第三part 歌就無乜問題,但係件衫我真係唔識欣賞....
第四part 睇返 dumb dumb 又覺得有D 驚喜喎....
今次kihno玩感應嘛
尋日屎忽痕開番bb kihno攪左十幾分鐘先開到
bad boy kihno 都仲係用 3.5mm 頭架喎
咁都要搞咁耐?
插入去初初冇反應 跟住又話我插得唔岩定點叫我推出少少 係到撚我狗開到又播唔到歌
第一part首mosquito真係好正 不過用RR嚟開波肯定high
森林同鬼屋兩part都睇得超爽
第一part首mosquito真係好正 不過用RR嚟開波肯定high
森林同鬼屋兩part都睇得超爽

mosquito 現場聽只係知係首新歌...
而家睇返先覺得正
插入去初初冇反應 跟住又話我插得唔岩定點叫我推出少少 係到撚我狗開到又播唔到歌

我覺得係而家D 電話無晒3.5mm頭所以先改到呢個新款咁樣....
啱啱先發覺隻韓場 Kihno 唔齊歌喎
少咗首 rookie 既

con碟都可以唔齊歌架咩..

有冇人kihno連翻去pc播
show唔到字幕
岩岩就係想上黎問
睇黎pc無字幕
個垃圾app用電腦睇係無字幕啦
但係我用 chromecast 射返上電視睇就有

上節目?
300 x 2, 搵咗三百個啤粒上節目
不過頭先開場前一粒鐘都未夠人...
要上網吹雞叫班飯黎....

後面左邊菜右邊車厘?
有叫啤粒搵下成員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞