如果拍拖唔似拍拖 應該點做?分手

397 回覆
53 Like 2 Dislike
我係咪都應該搵下撞下你地

你講一句, 留TG, 就大把人留啦, 洗鬼用app 去撞咩

有心就會留低比我搵

各位巴打, 留TG啊, 我先留為快
@HkMaGor
第一句係咪講緊我
唔合眼緣都可以做朋友傾計啫

巴打散左幾耐?

巴打散左幾耐?

女強人黎?
各花入各眼啦, 你覺得人地靚仔被人mark咗或者拍緊
可能人地都係咁諗. 要主動出擊
好多時唔合眼緣就無計, 講到尾都係眼角高嘅問題

識左一個鐘 佢可以點追你
求教學

同問好神奇
巴打係咪好靚仔
有啱眼緣,你又鍾意佢,佢又啱feel,性格又接受到。先再慢慢考慮年齡啦

你又岩 但細過我嘅話就不了

細過你, 如果佢行為表現性格都好成熟, 個樣又生得成熟, 咪試下囉.
有D人年紀唔細, 但思想幼稚反而仲難接受, 間唔中扮下幼稚又唔同.
唔好set 太多restriction畀自己, 隨緣啦

利申:25 巴
諗起隔離post個廿尾女仔搵樓主埋單,之後同fd呻 22, 23就唔揀樓主。

呢d說話真係一世都唔可以同人講 唔好話自己唔小心被另一半睇到。個所謂嘅fd隨時都講出去。

我都有睇
好明顯個樓豬冇玩過 冇比人改造
依家比屋企人呃 揀過大過自己女人結婚
根本唔知自己想點

我覺得佢接受唔到嘅只係, 佢覺得自己放咗老婆喺Band A choice, 但佢老婆只係當佢水泡
大佬啊, 水泡咪水泡, 佢老婆結婚之後無再諗其他男人就算係咁.

男人未玩過/玩唔夠 如果佢仲要係有錢 更會再出去玩
巴打散左幾耐?

女強人黎?

我都有睇
根本唔知自己想點

我覺得佢接受唔到嘅只係, 佢覺得自己放咗老婆喺Band A choice, 但佢老婆只係當佢水泡
大佬啊, 水泡咪水泡, 佢老婆結婚之後無再諗其他男人就算係咁.

女強人黎?

但唔細又恨愛情又要堅持眼角高係咩心態=FF
佢唔細係指廿尾?

同佢傾完 和平分開
你又岩 但細過我嘅話就不了

細過你, 如果佢行為表現性格都好成熟, 個樣又生得成熟, 咪試下囉.
有D人年紀唔細, 但思想幼稚反而仲難接受, 間唔中扮下幼稚又唔同.

一樣歲數絲
我都有睇
根本唔知自己想點

同佢傾完 和平分開

太好了

一樣歲數絲

我自己都重事業同返緊夜校
我都想識活躍後生女 因為佢地好多野想試 去玩
單身左3年

一樣歲數絲

我自己都重事業同返緊夜校
我都想識活躍後生女 因為佢地好多野想試 去玩
單身左3年

又返工又讀書真係好辛苦
同佢傾完 和平分開

太好了

唔知點解個心都係拿全拿住咁

一樣歲數絲

令我諗起有一篇blog, 講一個女仔, 有N個男朋友, 結婚嘅男朋友, 去食飯嘅男朋友, 去旅行嘅男朋友, 扑野嘅男朋友...
跟住blog主問, 你咁樣唔會覺得對唔住你真正嘅男朋友咩?
條女話, 男朋友返工咁辛苦, 仲要佢陪自己行街睇戲食飯扑野, 太辛苦佢喇, 所以將呢D辛苦野交畀其他男朋友代辦

巴打散左幾耐?

唔緊要啦 自己做好啲 溝個更好嘅
我係咪都應該搵下撞下你地

起道聯絡多啲
同佢傾完 和平分開

太好了

唔知點解個心都係拿全拿住咁

因為你仲愛佢囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞