勝 利 收 皮,容 祖 兒 正 式 榮 升 樂 壇 明 燈 !

373 回覆
4412 Like 53 Dislike
師兄?
好多年前啲人已經話蛋記簽啲人返嚟係俾佢吸運
所以蛋記而家冇個紅得起 除咗佢

Chef lemon

衰頂包 要避走支那轉埋行做廚師先紅得返

。。。。。。拍戲紅返晒啦影帝都攞埋
三個疑似人選:李克勤、古巨基、周柏豪,三個同明燈合作完之後真係勁dup,例子:刻不容緩、狂串樂基兒、天窗

巨雞紅到不得了
根本燈唔到
好擔心軒叔

軒叔啲歌愈嚟愈Dup皮
懷念環球

我之前都係咁諗,但聽到Senses Inherited以前感覺翻晒嚟
仲有阿嬌呢?

呢個有冇事?

李準基之前拍步步驚心韓版都好hit
不過而家好似冇咩聲氣
最近一次見過佢係銅鑼灣間Westwood旗艦店開張

今日定琴日先嚟咗香港開演唱會咋喎
吸運魔女

係真都唔出奇,可能係咩風水大師幫佢,專門吸人運先得黎個天后

咁點解佢攻台8次都失敗

有陣油up味
咁樣列出黎真係好有說服力咁
謝霆鋒同容祖兒合唱阿們後發先頂包事件
謝霆鋒同容祖兒合唱阿們後發生頂包事件
周柏豪同佢合唱過wo,天窗?

咪攪到簽tvb lor

一直霉到而家, 只拎到無綫獎項
https://youtu.be/_hol7pnFmyo

得彭羚無事?

有事你都唔知...

欲復出樂壇但被林狗阻止,算唔算一單
好多年前啲人已經話蛋記簽啲人返嚟係俾佢吸運
所以蛋記而家冇個紅得起 除咗佢

師兄?

第一時間都諗起佢,佢都有單話隻手污糟之後俾人插
推到佢回應
三個疑似人選:李克勤、古巨基、周柏豪,三個同明燈合作完之後真係勁dup,例子:刻不容緩、狂串樂基兒、天窗

宋生同古巨基都唔霉啦 喺大陸都唔知幾多show

2005年《刻不容緩》
2006年《狂串樂基兒》

之後2007-依家就比陳奕迅騎住

幸福蛋

但周柏豪仲紅過陳柏宇 陳柏宇 佢呢幾年做過乜
勁歌金曲主持?同歐陽巧瑩結婚?

要唔要google下歐陽巧瑩老公係邊個先
劏豬鄧
與容天后合作/發生關係後遇上不測劫難之事件名單

2003年
羅文收容為徒後,肝癌離逝
羅嘉良與容合唱”帝女花”後,拍劇產量大減
陳奕迅與容合唱”放過你”後,意外進化成幸福蛋
吳浩康與容合唱”他都不愛我”後,藏毒被捕

2006年
英皇群星合唱世界盃歌後,Boyz即拆夥及Twins成員遇上淫照及離婚事件

2009年
鍾舒漫與容合唱爆紅歌曲”給自己的信”後,發霉至今

2012年
薛凱琪與容合作拍攝電影”Diva華麗之后”後,轉公司至太陽娛樂,音樂電影事業皆發霉至今
爆紅新人羅力威與容合唱”雙子情歌”後,發霉至今
林欣彤與容合唱”追風箏的的箏”,其後患上抑鬱症及慘遇家暴

2013年
C Allstar與容合作叱咤拉闊後,數年內再無hit歌及正式拆夥

2015年
容認識之樂迷遇上曼谷爆炸案,意外身亡
楊千嬅與容合唱”習慣失戀”,其後高燒急症入院

2017年
林奕匡演唱會與容合唱,再無hit歌發霉至今
Super Girls為容拍攝”麻煩你”MV後,姊妹爭仔屢傳不和

2019年
勝利與容合作製作單曲”Pretty Crazy”,數星期後勝利因情色醜聞宣布退出娛樂圈

黑寡婦
容小姐上hollyhood 咪大撚穫?
何韻詩呢?
係咪得基仔冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞