勝 利 收 皮,容 祖 兒 正 式 榮 升 樂 壇 明 燈 !

373 回覆
4413 Like 53 Dislike
三個疑似人選:李克勤、古巨基、周柏豪,三個同明燈合作完之後真係勁dup,例子:刻不容緩、狂串樂基兒、天窗

但周柏豪仲紅過陳柏宇 陳柏宇 佢呢幾年做過乜
勁歌金曲主持?同歐陽巧瑩結婚?

你知唔知自己噏乜鳩?
返青山啦啲哥哥姐姐搵緊你呀
但我前排聽完狂loop心之科學之後,心臟病都好返。
仲有hocc而家霉到

呢排都捧緊自己簽番黎班新人啦
我諗佢唔志在掛
開頭當笑話睇 宜家信信地 不安

吸完bigbang運氣之後 雞蓉可以下年拎到幾多個獎?

呢個有冇事?

李準基之前拍步步驚心韓版都好hit
不過而家好似冇咩聲氣
最近一次見過佢係銅鑼灣間Westwood旗艦店開張
我屌 下一個邊個
我要同你battle
我屌 下一個邊個

唔好係軒軒
無人講劉浩龍?

所以佢一直霉囉
李克勤 : 2005同佢唱完合唱HIT爆既刻不容緩,其後向曼聯送上紀念品。禮物是一塊以他為主題的CD封面照片砌成,並加上「Welcome to Hong Kong」字樣的板框。李克勤本相信它會被放入英國曼聯的博物館,然而最終卻事與願違,球賽結束後,該份禮物被傳媒發現棄置於更衣室內。

吸到bigbang解散埋
睇黎會紅到變世界級喎

睇黎會紅到變世界級喎

睇嚟終於上到billboard喇

「I am from Hong Kong. I am a Superstar.」
三個疑似人選:李克勤、古巨基、周柏豪,三個同明燈合作完之後真係勁dup,例子:刻不容緩、狂串樂基兒、天窗

宋生同古巨基都唔霉啦 喺大陸都唔知幾多show
好多年前啲人已經話蛋記簽啲人返嚟係俾佢吸運
所以蛋記而家冇個紅得起 除咗佢

屎來冇
2005年首次刻不容援演唱會 同年發生送禮事件
2015年容祖兒再度伙拍李克勤開演唱會,同年李克勤行李遭寄失怒斥航空公司而被網民批評冇常識

睇黎會紅到變世界級喎

都係排喺我地牙漿後面
古天樂呢

好擔心古仔
吸曬所有人嘅運

都淨係得香港人識
幾時到蝗嘉爾
strong post lm
佢一定有借運
行過都比佢吸運
容祖兒參與on call 36小時主題曲,楊怡隨即被狗仔隊拍到於車上食雪條

吹大啲吖嘛 容祖兒在香港演唱 結果香港發霉到而家

又岩wo
吹大啲吖嘛 容祖兒在香港演唱 結果香港發霉到而家

咁認真做咩?容迷?

迷信撚又喺度派膠 又燒山 又馬英九 而家又容祖兒 2019年啦

迷信?得你一個信
想知容祖兒同TWICE/BTS合作既話
有冇機會燈走埋佢兩隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞