勝 利 收 皮,容 祖 兒 正 式 榮 升 樂 壇 明 燈 !

373 回覆
4411 Like 53 Dislike
軒仔同佢唱咗首shakeshake and dip, 所以百年樹木輸咗比佢首19心之科學

心之科學 好聽既

兩首都好聽

不過未來見更值得攞至尊
2006年
同劉浩龍合唱滄海遺珠

劉浩龍之後無間斷轉新公司

2008年
幫關楚耀首歌featuring

結果關楚耀起2009年起日本被發現藏毒

2008年
謝氏擔任TVB兒童節大使

2009年TVB舉辦兒歌金曲頒獎典禮後就冇再搞過

2008年
同陳志雲合作拍攝冰天動地

2010年,陳志雲被起訴貪污及詐騙罪

2009年
陳奕迅於謝氏演唱會做嘉賓

陳奕迅於2010年個人演唱會就嚴重失聲

2009年
汪明荃擔任謝氏演唱會嘉賓

2013年家居被爆竊

2018年12月27日
同張繼聰睇劉德華演唱會後

12月28日,劉德華就失聲了

身為張敬軒嘅表舅母,當然會過啲黑氣俾軒仔

張敬軒曾患情緒病,幸好最後都完全康復
我淨係知佢有份寫無名詩嗰隻碟嗰陣09年佢都未讀完書,前排本身話喺美國發展,之後上年演唱會做咗hocc隊band就返黎發展簽goomusic做singer songwriter,同埋佢作啲歌都唔岩香港主流音樂,所以冇乜人識唔出奇,睇下hocc之後會點做囉

不過我淨係想講hocc邊忽霉 做多咗幕後就叫霉 黎緊牙醫開演唱會,佢間hall1c shop幫佢出product,真係估唔到

根本人哋志不在此,我諗佢依加反而更自在
你哋覺得佢霉係一件事,佢做得開心咪得
黑氣石

根本人哋志不在此,我諗佢依加反而更自在
你哋覺得佢霉係一件事,佢做得開心咪得

佢宜家接地咗好多,前排同佢喺podcast傾娛樂圈 傾音樂 好正
送禮勤呢?

容祖兒與李克勤合唱刻不容緩後
爆出送禮事件

羅文有無收撚錯徒弟,所以最後俾天收
雞容
06年尾俾富士山下搶男金

搶你老母咩

收皮啦柒頭06個勢一直壓住陳奕迅去到年尾富士山下死播爛播先超翻古巨基咋

睇返 Eason 贏都好合理

富士山下 最佳損友 落花流水
依三首過咗十幾年仲係咁膾灸人口
個個都識唱

係咪容請咗師傅擺陣
專吸埋身嘅人嘅運以作己用
2011年容祖兒去完日本之後,就發生大地震,引發巨大的海嘯還導致福島第一核電站事故的發生
2006年
同劉浩龍合唱滄海遺珠

劉浩龍之後無間斷轉新公司

2008年
幫關楚耀首歌featuring

結果關楚耀起2009年起日本被發現藏毒

2008年
謝氏擔任TVB兒童節大使

2009年TVB舉辦兒歌金曲頒獎典禮後就冇再搞過

2008年
同陳志雲合作拍攝冰天動地

2010年,陳志雲被起訴貪污及詐騙罪

2009年
陳奕迅於謝氏演唱會做嘉賓

陳奕迅於2010年個人演唱會就嚴重失聲

2009年
汪明荃擔任謝氏演唱會嘉賓

2013年家居被爆竊

2018年12月27日
同張繼聰睇劉德華演唱會後

12月28日,劉德華就失聲了

身為張敬軒嘅表舅母,當然會過啲黑氣俾軒仔

張敬軒曾患情緒病,幸好最後都完全康復

謝安琪都係明燈
三個疑似人選:李克勤、古巨基、周柏豪,三個同明燈合作完之後真係勁dup,例子:刻不容緩、狂串樂基兒、天窗

但周柏豪仲紅過陳柏宇 陳柏宇 佢呢幾年做過乜
勁歌金曲主持?同歐陽巧瑩結婚?

打手都要專業㗎ching 做下research先啦

我唔係周柏豪fans 真心唔覺得陳柏宇好紅
但周柏豪仲紅過陳柏宇 陳柏宇 佢呢幾年做過乜
勁歌金曲主持?同歐陽巧瑩結婚?

要唔要google下歐陽巧瑩老公係邊個先

木偶哥

原來陳柏宇有個花名叫木偶哥
燈到韓國都燈到真係好勁
重有羅力威

劉馬車唱雙子情歌搞到老強入冊計唔計
發霉至今
無hit歌都要入佢數
送禮勤呢?

容祖兒與李克勤合唱刻不容緩後
爆出送禮事件

宋禮之後dup成9年啦,靠痴倫伯開吓左鄰右李賺d錢。張敬軒一入鷹記爆紅嗰期再去我是歌手咪出事,搞到話去美國深造幾個月,淡出一年。

李克勤有DUP過
會員熱茶袋走又躝入嚟
李克勤呢?送禮被拒
又幾好笑
刁主席快d同Joey握手啦 Joey人又靚唱歌又好聽

握過啦

2017年7月1淪陷悲歌一握
2017年8月18即刻301調查
Joey I love you
God save the queen
The queen save Joey
Joey save Hong Kong
HONG KONG NO 1

世界級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞