勝 利 收 皮,容 祖 兒 正 式 榮 升 樂 壇 明 燈 !

373 回覆
4412 Like 53 Dislike
竟然本身AirPlay 係多過古巨基 何來搶之言呢?
又唔係airplay少過古巨基 唔通你覺得個男歌手金獎係刻咗古巨基個名?

15年最後一個星期903喪播過客別墅44次 先最後星期多陳奕迅7ap
按照你嘅講法 張敬軒咪搶咗陳奕迅個男金

14年開始陳奕迅都廢鳩時理903啦軒仔有英皇幫佢爭金有咩問題 陳奕迅根本唔在乎

陳奕迅有環球幫佢爭金有咩問題
你偶像喺05年叱咤講攞咩顏色都唔緊要 古巨基都唔在乎
皇帝唔急太監急
06年尾俾富士山下搶男金

搶你老母咩

收皮啦柒頭06個勢一直壓住陳奕迅去到年尾富士山下死播爛播先超翻古巨基咋

痴撚線
呢年誕生左咁多經典歌
容祖兒主唱大陸劇武則天香港版主題曲
主角范冰冰逃稅被補

呢個點可以漏
仲有hocc而家霉到

上年年尾先開完演唱會,宜家又簽咗啲歌手,都唔得閒搞自己張大碟,要係咁推後,大把野排住隊
咁都叫霉 食屎?

你有無留意開佢簽既人係咩料?你有留意你應該知佢而家似係一個人養起佢地幾個 (除左11
15年最後一個星期903喪播過客別墅44次 先最後星期多陳奕迅7ap
按照你嘅講法 張敬軒咪搶咗陳奕迅個男金

14年開始陳奕迅都廢鳩時理903啦軒仔有英皇幫佢爭金有咩問題 陳奕迅根本唔在乎

皇帝唔急太監急

講攞咩顏色都唔緊要咪因為上年先拎完金囉唔通喺個台話我要再拎男金咩 好似你偶像13年塞啲獎俾佢閪晒面講得獎感言好似去教堂講經都咁耐俾人屌同串咩真係相煎何太急
咁劉浩龍呢
佢跟左艾辛咁多年
吸左咁多黑氣石,應該佢最大鑊

收皮啦流濃
當年要個女人出黎幫佢解話
又污糟的雙手
流濃真係SRK

上年年尾先開完演唱會,宜家又簽咗啲歌手,都唔得閒搞自己張大碟,要係咁推後,大把野排住隊
咁都叫霉 食屎?

你有無留意開佢簽既人係咩料?你有留意你應該知佢而家似係一個人養起佢地幾個 (除左11

hocc霉到由食樂壇一姐變到要食公司女助手

皇帝唔急太監急

講攞咩顏色都唔緊要咪因為上年先拎完金囉唔通喺個台話我要再拎男金咩 好似你偶像13年塞啲獎俾佢閪晒面講得獎感言好似去教堂講經都咁耐俾人屌同串咩真係相煎何太急

你偶像講明唔care獎項 = 》被人超過攞銀獎 = 〉被人搶獎
陳奕迅唔care獎項 = 》被人超過攞銀獎 = 〉有咩所謂唔叫被人
皇帝唔急太監急

你偶像講明唔care獎項 = 》被人超過攞銀獎 = 〉被人搶獎
陳奕迅唔care獎項 = 》被人超過攞銀獎 = 〉有咩所謂唔叫被人

*被人搶有咩問題

咁都叫霉 食屎?

如果佢簽嘅人已經係好紅咁仲駛乜簽佢返黎 會唔會做蝕本生意養佢地呀
common sense都知唔會啦

樓主抄人嘢

*被人搶有咩問題

補翻先 陳奕迅唔care獎項=閪面上台拎獎再搶春卷小日子至尊大碟
咁都叫霉 食屎?

hocc霉到由食樂壇一姐變到要食公司女助手

唔理好醜 但求就手
劉浩龍?
李克勤咁命硬
轟炸女王 911事件
後改名隆重登場

呢個真係經典

係炸機女王呀

*被人搶有咩問題

補翻先 陳奕迅唔care獎項=閪面上台拎獎再搶春卷小日子至尊大碟

你又話15年陳奕迅被張敬軒最後星期超過攞銀獎 唔叫搶獎 因為佢唔care 獎項 有咩所謂
你講返13年嘅事話佢care獎項有咩關係呢 屌你係唔係弱智
你講the key搶小日子至尊碟 ok因為小日子ap真係the key
但06年明明陳奕迅ap多過古巨基 你又話搶
其實你唔鍾意陳奕迅咪直接講囉 冇所謂㗎 但又喺到又雙重標準
*被人搶有咩問題

你又話15年陳奕迅被張敬軒最後星期超過攞銀獎 唔叫搶獎 因為佢唔care 獎項 有咩所謂
你講the key搶小日子至尊碟 ok因為小日子ap真係the key

*真係多過the key
轟炸女王 911事件
後改名隆重登場

呢個真係經典

係炸機女王呀

Sorry
劉浩龍?

呢個唔識講啦 一直都霉開
唔係容祖兒幫佢 佢點會有今日既野
衰啲講句: 又食又拎既SRK
三個疑似人選:李克勤、古巨基、周柏豪,三個同明燈合作完之後真係勁dup,例子:刻不容緩、狂串樂基兒、天窗

但周柏豪仲紅過陳柏宇 陳柏宇 佢呢幾年做過乜
勁歌金曲主持?同歐陽巧瑩結婚?

要唔要google下歐陽巧瑩老公係邊個先

木偶哥
劉浩龍?

呢個唔識講啦 一直都霉開

呢個唔講啦 一直都霉開
當年高登已經有類似post
https://forum.hkgolden.com/view.aspx?message=4207429
https://forum.hkgolden.com/view.aspx?message=4216113
咁都叫霉 食屎?

如果佢簽嘅人已經係好紅咁仲駛乜簽佢返黎 會唔會做蝕本生意養佢地呀
common sense都知唔會啦

2009 KIRI T有一首歌叫兩面
首歌比左艾辛唱 so what?
你問下而家有幾多人真係迫呢首歌
觀看次數:8,732次

由2009年到而家已經10年
有幾多人識KIRI T?
*被人搶有咩問題

你都好撚智障啫 春卷06年都講過唔care自己拎女銀唔介意個獎咩色係咪代表佢唔在乎先?你有冇反駁過Fiona俾春卷人瑞搶金銀個例子春卷年尾失禁式播係搶 更何況2015張敬軒就有 找對的人 同 過客別墅 加持 陳奕迅主要focus係歌曲獎嘅 而06年兩個都主要發展 勢頭最勁嗰個係古巨基最後冇歌咪俾人播到安全拋離囉我就唔知邊個雙種標準啲喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞