有無人坐過阿聯酋航空?

27 回覆
1 Like 1 Dislike
個時間都幾差下
同想問多唔多中東人
會有 唔多
多數唔係
但搭返香港就好多大陸仔 嘈到死
我之前第一次坐阿聯猶有個中東肥佬坐我隔離簡直想死
坐過四次
會有穆斯林跪低祈禱
會有中東人 但唔係好多
Menu有阿拉伯文
整體都幾舒服
之前搭長途機 3人位最入邊坐左個中東佬成9日去廁所 搞到我瞓唔到 佢仲成日撩鼻屎 搞到我成程望住佢 好驚佢啲鼻屎彈到我
佢得一班機去曼谷
會唔會好爆
尋日坐完 香港去杜拜 杜拜翻香港 兩程好少人
反而多外國人喺杜拜轉機。我去LHR同 CDG翻杜拜果兩程 都幾full

中東人反而少見
少人坐
選 A380 航班
可以一個人打橫坐 4 個位
多數都full
但promotion買好似好平

Ek頭等 一流既服務
坐過6次econ左右都係長途機 舒服 啲位特別闊落 有慢到仆街既2-hour free wifi 唔夠用再買 空少空姐態度好 電影都幾多選擇 至於野食都係清真餐 我覺得好難食 比較有趣就係起飛前會announce呢班機有幾多個nationality既空姐空少 同埋總共可以講幾多種語言
坐過六次econ都無咩見到中東人 反而見到佢地坐business以上 至於杜拜>香港 有試過好撚多人 又有試過可以一個人打橫瞓
座過一次去杜拜
去程成個business class得我一個
回程full, 不過a380自閉位,冇咩所謂
去社拜架飛機通常多唔多人
Service好 但感覺比ANA SG差少少咁多
係Dubai 機場閪左少少
太多人用個機場 就算新起都好快殘舊既感覺
Business class 好正
A380 econ位都已經夠舒服
買左九月尾去米蘭 時間幾好 夜機去 去到朝早七點幾
想問下有冇人坐過b777覺得點?
新裝修後ok
舊裝修食屎啦
巴打
似絲
ching請問點樣分新舊?謝謝
巴打好靚仔,請唔請私人飛機員?
得你睇到係女人
我太太來
回程個中東佬喺咁喺後邊咳又唔掩口返到香港即刻病咗仲留咗三日院睇下喺咪中東呼吸綜合症
杜拜雪糕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞