美股認真討論區 LXXIX

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
put左sqqq?

買左sqqq

sqqq 不嬲用黎即日對沖
長渣輸緊

恰著左唔記得set 價就gg了
比個理由我點解BA會升?呢個價位接貨真係勇者
737 max8 基本上係而家ba既主要收入來源。

今日再多左國家禁飛。芬蘭航空帶頭索償,黎緊仲有幾多錢要賠都未知。而家有既訂單可以保得住唔cut?

大跌之後既反彈係唔需要理由
再之後到底會跌定升冇人解答到,有都只係事後孔明咁解釋

股價會升喺今刻只代表有資金願以用更高價錢接貨,佢可以係溝貨、可以係肥手指,亦可以係鳩買
跌到幾時

put左sqqq?

買左sqqq

輸左幾多?會唔會cut loss?
put左sqqq?

買左sqqq

same坐左兩個月了

輸左幾多?
高J左 AAPL

cut loss囉
put左sqqq?

買左sqqq

5000hkd
諗緊
你?

今日再多左國家禁飛。芬蘭航空帶頭索償,黎緊仲有幾多錢要賠都未知。而家有既訂單可以保得住唔cut?

股價會升喺今刻只代表有資金願以用更高價錢接貨,佢可以係溝貨、可以係肥手指,亦可以係鳩買

壞消息出盡
世界不能缺少波音
問題解決>股價補缺口再睇方向
買左sqqq

5000hkd
諗緊
你?

5000hkd好少者
我唔敢put呀
LLY 剛剛發生乜事? 錯盤?
高J左 AAPL

cut loss囉

大師兄絕技
點睇$FHL

5000hkd
諗緊
你?

睇債息真係好危
如果係熊二
反彈應該差不多
Short put+ETD為主
就算接貨都無咁傷
指數距離前頂不遠了
唔敢追

仲有第二間咩
唔通airbus 咩

仲有第二間咩
唔通airbus 咩

你買股票係買佢既將來,但你既"將來"同人地定義既"將來"可以唔同,所以先會出現短期波動
你睇佢長線會升,同人地睇佢短期會跌係完全冇衝突
就算佢護城河深,都唔代表佢今日唔可以跌
敢問一句
仲有無人做淡?

係咪咁堅呀,經濟好又升,經濟放緩又升
LLY 剛剛發生乜事? 錯盤?

stop hunt? new all time high

仲有第二間咩
唔通airbus 咩

你買股票係買佢既將來,但你既"將來"同人地定義既"將來"可以唔同,所以先會出現短期波動
你睇佢長線會升,同人地睇佢短期會跌係完全冇衝突
就算佢護城河深,都唔代表佢今日唔可以跌

護城河越深更加會有有心人質低個價震倉
琴晚比英國脫歐頂住 今個個市好似解脫哂咁
狗屎垃圾都升 個市有冇咁好景
納指係咪每隔幾分鐘加一之倉就翻倍架喇?
狗屎垃圾都升 個市有冇咁好景

全部係曬高位
上唔到既正垃圾
TSLA聽日出新車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞