美股認真討論區 LXXIX

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
比個理由我點解BA會升?呢個價位接貨真係勇者
737 max8 基本上係而家ba既主要收入來源。

今日再多左國家禁飛。芬蘭航空帶頭索償,黎緊仲有幾多錢要賠都未知。而家有既訂單可以保得住唔cut?
今年是熊市?

5年內一定有

可唔可以講清楚小小
係全球定港/美/支/歐………熊市
d貨幾時放好

全球 睇位睇美債啦 冇人知邊下引爆
無事兒 一出黎又爆升幾日
百幾條人命咁快親無事
敢問一句
仲有無人做淡?

我現時不敢自己做淡

琴日溝左sqqq
Nvda升入唔切
敢問一句
仲有無人做淡?

我現時不敢自己做淡

琴日溝左sqqq

跌到幾時
如果今日波音報復式反彈
道指可能升五六百
我現時不敢自己做淡

琴日溝左sqqq

跌到幾時

損耗真係超大
前頂納指八千一 sqqq 都係十個幾
而家七千六 又係十個幾

今日再多左國家禁飛。芬蘭航空帶頭索償,黎緊仲有幾多錢要賠都未知。而家有既訂單可以保得住唔cut?

巴打put左咁wo,fatfat?
琴日溝左sqqq

跌到幾時

損耗真係超大
前頂納指八千一 sqqq 都係十個幾
而家七千六 又係十個幾

如果今日波音報復式反彈
道指可能升五六百

驚美國禁埋 應該難彈
5年內一定有

可唔可以講清楚小小
d貨幾時放好

巴打重put?
我現時不敢自己做淡

琴日溝左sqqq

跌到幾時

put左sqqq?

跌得快而深 市場基金大批買入 升
反之一樣
羊群跟風散戶永遠係被劏個一批
琴日溝左sqqq

跌到幾時

put左sqqq?

買左sqqq
拼多多
垃圾

反之一樣

入完貨都係睇運啫,爆一單就意外,爆兩單就可能機師問題,唔好彩有第三單就真係玩完
跌到幾時

put左sqqq?

買左sqqq

sqqq 不嬲用黎即日對沖
長渣輸緊
跌到幾時

put左sqqq?

買左sqqq

same坐左兩個月了
高J左 AAPL

冇,純客觀咁睇
PDD d中概妖股1010
10蚊都比多佢

反之一樣

入完貨都係睇運啫,爆一單就意外,爆兩單就可能機師問題,唔好彩有第三單就真係玩完

我既第六感覺得波音同美國政府都知係咩問題,但一講出問題,波音仆直都似。唯有叫波音係限定時間改系統同教番機司點操控先唔會遇到呢個bug。
可唔可以講清楚小小
d貨幾時放好

巴打重put?

冇 睇會上多上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞