點解好似冇乜人提volvo啲私家車?

227 回覆
8 Like 47 Dislike
全部經典車
直5 250匹
我初初都覺得車少零件會貴
但上次c30我要玩底躉膠 同 橫濕除左訂要時間 價錢都好合理

要講貴嘅話 Audi 啲多連杆咪仲拿貴
渣緊s60 既我表示2019s60好好丁
S90應該唔會車太長難泊車?
右邊架classic 係佢架 套鐵呤仲要特別訂制 應該全港得佢咁樣改
C30 t5仲要改左down pipe 改電腦 大turbo
我係有線橋踩過一陣 好很快
俾幾十萬買架C43AMG咪又係南非製
好撚正
可惜我又名破壞王,用乜壞乜
以前nokia手機都比我玩壞
正解,仲有富豪壞車頻率低好多。德國車只有benz有得揮。

香港地見親揸xc如非中港牌。九成係鬼佬
Xc90 2008 年用家坐同揸都舒服
揸入西貢見到好多xc
想買XC90/V90 CC
咁要睇下最後款車耐唔耐用,造工好唔好要一段時間先知
南非造既寶馬Benz/ BMW係唔合格,衰過日本車
話知佢QC點撚樣好,點樣hard sell買家,總之唔係德國造就唔掂
咁買返日本車好過,唔係話歧視某d國家,而係假設我買德國車唔係買款,而係買耐用買性能買造工,錢你收足我,俾架大陸野我,對得住人咩
鬼唔知QC跟足歐洲標準咩,大陸國韓國野不嬲都跟足標準,出廠咪靚
到用落就見真章,如果連出廠QC都跟唔到就直頭講都晒氣,送都唔撚要
平心而論,Volvo呢幾年設計係進步左,睇得出落左好多功夫,性價比都高,馬力俾足你,籠又靚仲要賣平過同級些少
但係Volvo一直都標榜安全野唔洗你加錢,佢一定跟足俾你
但嚟到香港,竟然唔齊,仲要加錢都冇,因為撞左死差佬個頻率
香港Volvo仲係唔係Volco ?
一萬蚊部電話可以同架一百萬既車拉埋一齊講 ?
Volvo係唔會有皮味,所以皮會做去味處理,以防鼻敏感人士唔舒服
有1樣唔同,即係會有第2,3,4,5樣唔同
唔係ford個死人powershift波箱我應該都揸緊Volvo
無錢買geartronic
屌仲諗住買volvo,因為夠安全
點知依家cut,咁已經無買volvo既理由了
想幫屋企出架14年0首v40 但里數嚟計成100,000km 係唔係大問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞