屌你老母又話ios好安全

359 回覆
47 Like 1258 Dislike
比翻部智能電話人啦
以後見樓豬一開post就屌咗佢老母先
唉,今次當我柒交次學費,下次都係開黎睇清楚先del

而家取消左訂閱,唔再扣我錢就算喇,再扣就真係要搵apple問發生咩事

傻閪
樓主好柒
係呀,apple好唔安全
快d買過另一部
唔轉會正仆街
好柒 唔好推
痴線
原來咁好賺
想問大家多唔多樓主呢類on9?
搞到想學寫app
無試用期?無同你講過咗試用要收錢?
暫時用過嘅App都一定會講到明試用幾耐+完咗要收幾錢

開都冇開就del左,不明來歷既app我唔會開

會唔會屋企人用過
唉,今次當我柒交次學費,下次都係開黎睇清楚先del

而家取消左訂閱,唔再扣我錢就算喇,再扣就真係要搵apple問發生咩事

可唔可以唔好係唔係都屌左先

無辜俾個app陰左,唔係扣你錢你緊係唔嬲

我普通市民一個,老實講點會down呢d app仲要俾錢用呀

可能係廣告link到down左落黎之類啦,我都唔清楚發生咩事,證明apple保護用家方面都係不足

作為an機用家我都覺得妳膠味濃
我main公司廿部ipad 打passcode都打到嬲
我都試過呢種情況 其實係個app仆街
原本今日心情麻麻瞓得好少又頹廢,睇完樓豬個post笑到仆街
文盲
當咩你柒咗 擺撚到明係你on9
乜柒都屌左先 十足十啲蝗
智能電話係俾會用腦既人用,唔係俾樓主呢d智障用,樓主平時聽whatsapp語音留言都九成係同廢佬一樣拎個個喇叭對住隻耳仔咁聽留言
用free trail 真係要記得停左個subscriptions 佢
當咩你柒咗 擺撚到明係你on9
乜柒都屌左先 十足十啲蝗

係咪都屌用家,咁多人遇上同樣問題,連報紙都上埋,唔通個個都有問題?擺明設計失誤

https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20181108/20540957
蠱惑App「免費試用」實收錢

https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20181108/20540957
屌你老母又話香港人智商高

邊個同你講佢係香港人
平時好多人話 apple 野,弱智都識用
到真係弱智用出左事,就話用家問題
關家姐
平時好多人話 apple 野,弱智都識用
到真係弱智用出左事,就話用家問題

因為弱智都不如,係救唔到
自己柒左就柒左啦
屌你老母又話ios好安全

之前有女星比人估中 Password 問題開左 iCloud 又話 iCloud 被破解.
全部都係自己唔小心之後瀨落 Apple 到.

重要大大聲用屌你老母做 topic 你平時為人點真係網上現晒型

某日無啦啦有呢個app出現,我唔知咩黎,見到已經即時del左,今日走黎扣我78蚊,信用卡彈msg通知先知

我down返黎睇咩料,原來自動訂閱左,每星期$78

咁我岩岩就取消返,希望唔好再扣

呢78蚊要追返係咪好麻煩?

又用家問題?

又係無啦啦?點樣自動訂閱?樓主唔識字定用屎眼睇嘢?in-app purchase 一定有touch id / faceid 認證,價錢都寫得好清楚

樓主唔識英文

其實有中文:
FTL尊享版:

- 3天免費試用——免費;無承諾;隨時取消

- 款項將在確認購買後記入iTunes帳戶。

- 除非在訂閱期結束前至少24小時關閉自動續訂,否則訂閱將自動更新。

- 訂閱時長:一週;一個月。

- 將在本次訂閱期結束前24小時內向帳戶收取續訂費用,並確定續訂費用。

- 訂閱價格:1週——$9.99;一個月——$19.99。

- 用戶可以管理訂閱,在購買後進入用戶的帳戶設置可關閉自動續訂。

- 在有效的訂閱期期間,不允許取消當前訂閱。

- 當用戶訂閱該出版物時,免費試用期中的任何未使用部分(如有提供)都將被沒收。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞