屌你老母又話ios好安全

359 回覆
47 Like 1258 Dislike
IOS就用家問題 亂DL APP
AN就 AN問題 D APP話扣錢就扣錢
無試用期?無同你講過咗試用要收錢?
暫時用過嘅App都一定會講到明試用幾耐+完咗要收幾錢

開都冇開就del左,不明來歷既app我唔會開

明顯過左試用扣佢錢啦 有兩條數$0
樓主當左呢到係波台

根本兩個台一樣,一堆弱智兒童
依家appstore 好陰濕架! 明明dl 時係free apps , 過左一個月就自動subscribed , 明明無任何message話俾人聽變左月/ 年費
弱智人士用電話係唔安全㗎

樓主最好搵父母倍同
其實講真,白痴咪學人用電話啦,你咁既款,俾國防級os你都唔夠用啦
依家appstore 好陰濕架! 明明dl 時係free apps , 過左一個月就自動subscribed , 明明無任何message話俾人聽變左月/ 年費

關咩appstore事,係本身developer嘅設定
加上人地係你下載嗰時一早講明,好似上面ching幅圖咁
我都見過幾次啲app係咁,係怕比人收錢咪唔好下載囉,再唔係到時候夠期咪del app唔好綁張卡囉
自己唔睇清楚瀨咩人
竟敢喺連登度踩 iOS
用家問題,講完

某日無啦啦有呢個app出現,我唔知咩黎,見到已經即時del左,今日走黎扣我78蚊,信用卡彈msg通知先知

我down返黎睇咩料,原來自動訂閱左,每星期$78

咁我岩岩就取消返,希望唔好再扣

呢78蚊要追返係咪好麻煩?

又用家問題?

又係無啦啦?點樣自動訂閱?樓主唔識字定用屎眼睇嘢?in-app purchase 一定有touch id / faceid 認證,價錢都寫得好清楚

此post已完

樓主呢?
你弱智?
睇咗一睇已經好撚老尷 樓主柒到核爆都唔潛水
可能樓豬係支那仔新移民嚟...
唔撚識睇英文

某日無啦啦有呢個app出現,我唔知咩黎,見到已經即時del左,今日走黎扣我78蚊,信用卡彈msg通知先知

我down返黎睇咩料,原來自動訂閱左,每星期$78

咁我岩岩就取消返,希望唔好再扣

呢78蚊要追返係咪好麻煩?

又用家問題?

向APPLE STORE 投訴, 可REFUND + BAN APP
Apple有得refund的,之前買good notes5自己on9禁錯買左舊版good notes4都有得退

https://support.apple.com/en-hk/HT204084
不過而家有好多scam app,見到免費3日嗰啲9成9伏,通常過左試用就貴到仆街,逐個禮拜收錢
所以我都閂左in app purchase
ching不如用android啦
應該慳好多
笑撚死
屌你老味寫到明3日free之後扣前
就係你呢d搞到俾人有位入 笑ifan低智
樓豬
屌你睇條數又「訂閱」又扣$0都估到係free trial啦, free trial之後就梗係要收錢啦 話係IOS問題都唔信啦
弱智用smartphone唔會變醒架喎樓主
自己同身邊都有人試過,多數係 Touch ID 彈出黎手指又咁啱係HOME制,可以去SETTING改翻唔用TOUCH ID俾錢就得,就算唔小心俾咗錢可以上蘋果CS要求退錢,通常1-2個工作天有人會覆你
唉,今次當我柒交次學費,下次都係開黎睇清楚先del

而家取消左訂閱,唔再扣我錢就算喇,再扣就真係要搵apple問發生咩事

可唔可以唔好係唔係都屌左先

無辜俾個app陰左,唔係扣你錢你緊係唔嬲

我普通市民一個,老實講點會down呢d app仲要俾錢用呀

可能係廣告link到down左落黎之類啦,我都唔清楚發生咩事,證明apple保護用家方面都係不足

證明你都係唔識用高科技野
買返部啊伯電話 拎嚟打出打入算啦
咁都比人扣到你錢 證明樓豬你保護自己啲錢方面都係不足
touch id好撚鬼嫁
有次禁錯比錢買野
我見佢仲未入到個畫面快快手禁番出去主畫面
一禁就過左數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞