屌你老母又話ios好安全

359 回覆
47 Like 1258 Dislike
呢個制度就係要黎屈啲撚樣想貪小便宜 然後博佢地唔識係試用期完前unsubscribe 樓主完美演譯呢個傻仔

樓主話個app不明來歷 開都冇開就del咗
唉,今次當我柒交次學費,下次都係開黎睇清楚先del

而家取消左訂閱,唔再扣我錢就算喇,再扣就真係要搵apple問發生咩事

再扣?唔會架啦,你唔係以為真係出錯下話?跌落地都要那翻炸沙
之前試過個app突然彈廣告我唔小心比左300蚊,我即刻狂sd野去apple叫佢refund,最後攞得返

其實唔洗狂send嘅
App store 有refund policy係可以90日有理由退錢
㩒錯制可以退,呢啲明屈9你錢嘅app更加可以退
樓主當左呢到係波台
好陰公
無論如何 都一定唔關你事既
訂閱左
但DEL左個APP係咪都會繼續收錢

某日無啦啦有呢個app出現,我唔知咩黎,見到已經即時del左,今日走黎扣我78蚊,信用卡彈msg通知先知

我down返黎睇咩料,原來自動訂閱左,每星期$78

咁我岩岩就取消返,希望唔好再扣

呢78蚊要追返係咪好麻煩?

又用家問題?

又係無啦啦?點樣自動訂閱?樓主唔識字定用屎眼睇嘢?in-app purchase 一定有touch id / faceid 認證,價錢都寫得好清楚

此post已完
ios既設計係專for弱智用家用架啦wor,你咁都用唔掂,會唔廢咗小小,仲弱智過弱智
訂閱左
但DEL左個APP係咪都會繼續收錢

一定要取消訂閱
呢個唔係安全問題 係智力問題
試過買錯app email apple
佢都肯退返錢
OP 可以試下
之前試過個app突然彈廣告我唔小心比左300蚊,我即刻狂sd野去apple叫佢refund,最後攞得返

其實唔洗狂send嘅
App store 有refund policy係可以90日有理由退錢
㩒錯制可以退,呢啲明屈9你錢嘅app更加可以退

我都試過refund app
send email 去好快覆
無試用期?無同你講過咗試用要收錢?
暫時用過嘅App都一定會講到明試用幾耐+完咗要收幾錢

開都冇開就del左,不明來歷既app我唔會開

不明來歷既app 你唔會開,但你又隨便download 落電話,你都幾撚叻喎

淨download,所以好安全......以為

而家取消左訂閱,唔再扣我錢就算喇,再扣就真係要搵apple問發生咩事

可唔可以唔好係唔係都屌左先

無辜俾個app陰左,唔係扣你錢你緊係唔嬲

我普通市民一個,老實講點會down呢d app仲要俾錢用呀

可能係廣告link到down左落黎之類啦,我都唔清楚發生咩事,證明apple保護用家方面都係不足

喂大佬你要download 個app都係你手動禁先會download
你禁之前唔撚識睇字咖??
我諗iOS 唔係設計比文盲用囉
唔怪自己柒左仲屌人唔保護用家?on99啊你
一黎用家問題
但個軟件都好有問題

快撚d cut左去先
再改密碼

基本野做齊影哂相同記錄,然後打去公司嘈,
唔意結果就報警

唔好俾d仆街大陸仔賺錢
咪就係,以前有得鎖in-app purchase,而家無撚咗,蘋果為求賺更多取消咗個取用限制功能
我用Android機都知唔係Del app就得
樓主你走先,呢度我幫你頂住
咪就係,以前有得鎖in-app purchase,而家無撚咗,蘋果為求賺更多取消咗個取用限制功能

唔放credit card 咪得囉
個app啲評價都好假,個收費咁樣樓主都下載嚟試用

唔放credit card 咪得囉

咁我要買app同icloud又要入
原來個鎖放咗入螢幕使用時間度,而家開返先見到,迫人用既
你呢d 智商唔好話ios
用任何smart phone你都死架喇
學上面巴打講
轉返3310啦
來歷不明
柒撚到

可唔可以唔好係唔係都屌左先
無辜俾個app陰左,唔係扣你錢你緊係唔嬲

我普通市民一個,老實講點會down呢d app仲要俾錢用呀

可能係廣告link到down左落黎之類啦,我都唔清楚發生咩事,證明apple保護用家方面都係不足

咪撚咁弱智啦 需唔需要得你自己知你授權左買咪姐係需要囉 人地係你肚裡面條蟲咩 有無邏輯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞