屌你老母又話ios好安全

456 回覆
51 Like 1505 Dislike
唉,今次當我柒交次學費,下次都係開黎睇清楚先del

而家取消左訂閱,唔再扣我錢就算喇,再扣就真係要搵apple問發生咩事

可唔可以唔好係唔係都屌左先

無辜俾個app陰左,唔係扣你錢你緊係唔嬲

我普通市民一個,老實講點會down呢d app仲要俾錢用呀

可能係廣告link到down左落黎之類啦,我都唔清楚發生咩事,證明apple保護用家方面都係不足

廣告Link都DL到App?佢唔係應該送你去App Store先咩?定係你JB咗
弱智無藥醫
大撚把vpn app唔駛俾錢
樓豬硬係要送錢俾人駛

而家取消左訂閱,唔再扣我錢就算喇,再扣就真係要搵apple問發生咩事

再兜就柒啦~

快啲同apple講㩒錯制,佢會退比你,真心

我估你9成9都係ig㩒咗垃圾app再唔覺意訂閱咗,ig 好多呢啲app嘅廣告
信用卡公司有問題
輕度弱智都批

可能係廣告link到down左落黎之類啦,我都唔清楚發生咩事,證明apple保護用家方面都係不足

廣告Link都DL到App?佢唔係應該送你去App Store先咩?定係你JB咗

有app store可以響其他app popup出嚟download app

app store可以響其他app popup出嚟download app
冇人預你咁on9 自己電話dl咩app都唔知
笑撚死人咩

樓主可以轉用呢部 一定無in app purchase
之前試過個app突然彈廣告我唔小心比左300蚊,我即刻狂sd野去apple叫佢refund,最後攞得返

原本都算 我都試過咁樣比人扣過錢 但無柒左都仲可以繼續懶鳩個app真係抵你比人屌
smart phone係比
有啲弱智仔乜鳩都download
乜撚嘢試玩都按

訂閱 $388/w 都照按⋯
智障咪撚用iPhone啦⋯⋯
乜而家d弱智連弱智機都用唔掂? 買部老人機算吧啦

某日無啦啦有呢個app出現,我唔知咩黎,見到已經即時del左,今日走黎扣我78蚊,信用卡彈msg通知先知

我down返黎睇咩料,原來自動訂閱左,每星期$78

咁我岩岩就取消返,希望唔好再扣

呢78蚊要追返係咪好麻煩?

又用家問題?

又係無啦啦?點樣自動訂閱?樓主唔識字定用屎眼睇嘢?in-app purchase 一定有touch id / faceid 認證,價錢都寫得好清楚

呢個制度就係要黎屈啲撚樣想貪小便宜 然後博佢地唔識係試用期完前unsubscribe 樓主完美演譯呢個傻仔
專登開post分享笑話
弱智
你咪用華為屌米
我驚你破產
請善用起底功能
.好一個波台黎既共產黨
呢一個月次次一開連登都係啲post講apple點差點差

講真 你算大方嗰種人
俾我可能打去Apple屌咗先再上嚟開Post
樓主弱智就唔好用iPhone 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞