屌你老母又話ios好安全

359 回覆
47 Like 1258 Dislike
收皮啦護主犬,全球咁多人中同樣既伏擺明蘋果有問題啦,蘋果都自認有問題得你班仆街死撐

你咪其中一個on9囉

自己踩左伏就賴鳩蘋果
不如火燭點解唔幫佢防火一樣

係咁講apple認咗有系統漏洞,但又冇source
用家問題
你咪其中一個on9囉

自己踩左伏就賴鳩蘋果

邊忽似認左
擺明講緊班人自己唔小心就入鳩人地數,點解唔幫佢,唔教佢防火一樣
同班支那人一樣唔講道理
鏟漏咪即係蘋果責任囉仲要駁
擺明蘋果唔啱啦,唔改善個機制,鏟下app當做咗嘢

on9仔你段新聞係apple store未改之前出

事後apple就已經要求app一定要清楚寫明 免費期幾耐 收費金額

你唔洗再駁咀啦

樓主問題

睇完你呢個comment我專登去試多次,屌咪又係一撚樣,俾你呃鳩咗添,自己去睇cap圖啦

https://www.forbes.com/sites/johnkoetsier/2018/10/04/app-scams-cheap-utility-apps-are-stealing-260-2500-or-even-4700-each-year-per-user/

Oct 4, 2018

屌你老味 e家既app係開始試用既畫面 無寫明免費期幾耐 同訂購金額 我食屎ok?
一黎用家問題
但個軟件都好有問題

快撚d cut左去先
再改密碼

基本野做齊影哂相同記錄,然後打去公司嘈,
唔意結果就報警

唔好俾d仆街大陸仔賺錢

洗撚改密碼咩 郁d就投訴 香港真係多得你呢d人唔少
首先就算click到廣告就會跳到app store係樓主自己選擇dl
咁樓主on9 dl咗 又on9咁點開個app 再on9咁手快快訂閱
個app講到明係3日試用 之後收錢 所有嘢都有理有據
發現收錢嘅咪即刻快手cancel然後上apple網要求refund 囉 易過借火
根本就唔洗打電話嘈咁死蠢

你都on9
有得嘈緊係嘈左先
唔係點焦港
iOS 唔包你個腦
智能電話係比有智能嘅人用
唉,今次當我柒交次學費,下次都係開黎睇清楚先del

而家取消左訂閱,唔再扣我錢就算喇,再扣就真係要搵apple問發生咩事

可唔可以唔好係唔係都屌左先

無辜俾個app陰左,唔係扣你錢你緊係唔嬲

我普通市民一個,老實講點會down呢d app仲要俾錢用呀

可能係廣告link到down左落黎之類啦,我都唔清楚發生咩事,證明apple保護用家方面都係不足

你呢啲叫傻鳩市民
屌,咁底級問題就想做鳩apple
弱智 抵呀

仲有電話詐騙
你咪其中一個on9囉

自己踩左伏就賴鳩蘋果

其實當年iCloud單野
係個hacker整phising site
仲有大堆打手話人hack入iCloud
竟然仲可以嘈到十幾頁
自己踩左伏就賴鳩蘋果

其實當年iCloud單野
係個hacker整phising site
仲有大堆打手話人hack入iCloud

[正視聽]蘋果 iCloud 好萊塢女星私密照外流事件 並非iCloud出現漏洞
https://lih.kg/1047062

而家取消左訂閱,唔再扣我錢就算喇,再扣就真係要搵apple問發生咩事

柒到你
仲有個睇世界雷達嘅apps 又係古惑的apps
每星期收錢
無試用期?無同你講過咗試用要收錢?
暫時用過嘅App都一定會講到明試用幾耐+完咗要收幾錢

開都冇開就del左,不明來歷既app我唔會開

不明來歷既app 你唔會開,但你又隨便download 落電話,你都幾撚叻喎

笑L左,唔開當無事
對唔住各位大佬

係我信念唔夠深,未感受到apple既愛

以後唔敢再投訴喇

唔好再推喇

你咁講法即係仲未明係自己錯

你都係用番Android機
唔好降低Apple User嘅水平

可唔可以唔好係唔係都屌左先

無辜俾個app陰左,唔係扣你錢你緊係唔嬲

我普通市民一個,老實講點會down呢d app仲要俾錢用呀

可能係廣告link到down左落黎之類啦,我都唔清楚發生咩事,證明apple保護用家方面都係不足

你咁on9點保護你呀。

俾齊認證碼你,sms 一次性密碼,face id touch id ,再加16位長密碼你先可以買個apps

你咁on9都只能減慢你柒既時間,只要你柒到慢慢做齊以上保安野後都一樣會downlaod左個apps落黎
下次轉會啦 如果冇信心
下次轉會啦 如果冇信心

一陣俾詐騙電話呃左都係部電話問題
樓主上水未?
柒撚到飛天
呢個PO證明左IOS用家係咩人!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞