我俾理工大學踢出校

990 回覆
2723 Like 84 Dislike
咪撚搵中移動同梁天琦比ok?
因為大家都係對事唔對人
唔似得你因人廢言
田少雄
算數啦,關sir,香港無得救架啦,自從雨傘運動完左無後著就知香港玩撚完,都係搵份工,玩下,享受下咪算囉,一陣搞到坐監好無謂
關Sir, 回看歷史變革者,無一不經歷過水深火熱的困境.
凤凰涅槃,浴火重生。
佢正正就係雨傘之後去支那搵錢教書
同埋你同佢定
佢先唔會坐監
淨係舉下牌仔 鳩叫下
表面勇武
實際鳩做
屌鳩其他人舉牌係鳩做
話自己以死相搏最後原來自己都係舉牌
關sir 你上訴覆核埋今次校方既決定好啦 校方既決定的確係出左問題 但之後咪搞咁多野 香港人從來唔值得幫 因為最唔團結都係香港人 如果勝訴 留番資本做其他野好過啦
抵牙 關狗
又唔好咁講,佢咁單拖去示威已經好大勇氣,唔係個個得
美國領事館單嘢喺度消息本土都未清算佢啦
喺支那教書加埋佢平時啲言行舉指點搵人信佢
算數啦,關sir,香港無得救架啦,自從雨傘運動完左無後著就知香港玩撚完,都係搵份工,玩下,享受下咪算囉,一陣搞到坐監好無謂
佢正正就係雨傘之後去支那搵錢教書
同埋你同佢定
佢先唔會坐監
淨係舉下牌仔 鳩叫下
又唔好咁講,佢咁單拖去示威已經好大勇氣,唔係個個得
美國領事館單嘢喺度消費本土都未清算佢啦
喺支那教書加埋佢平時啲言行舉止點搵人信佢
撐住
一個post令眾多五毛自動上水。
Fishing
多謝關蛇既犧牲令咁多五毛現形
我地時事台唔會忘記佢
我覺得罷課先
有一兩成人follows 先

因為香港只剩下錢
垃圾hkg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞