我俾理工大學踢出校

990 回覆
2723 Like 84 Dislike
我跟關蛇既
題目係「我」俾理大踢出校
應該將成件事翻譯十六國語言send出去~
巴打加油呀
好多人得個講字,再唔係就敢怒不敢言
小心全球最大黑社會實會係背後支撐..
Btw理大可恥! 自甘墮落!唔好叫自己做大學!
提早服務社會
港人講地

港人講地係廢老廢中集中營
我幾時有“硬要將佢地捆綁埋一齊”?
五毛新手法
祝你永遠跟關蛇呀
Master 關咩事?
以後仲邊有人敢出黎...
呢個post 都幾多人被我block 左
五毛認證專家?我block的就是五毛?
關sir而家有啲咁嘅反應咪係自作自受囉

平時面對質疑可以一路比人問,一句都唔肯正面回應,自己都承認係public figure嘅就好心言行一致完全同支那切割

好啦比人周到去過大陸教書仲要用支那移動,跟住扭扭擰擰唔夠膽大方認咗佢,仲要地圖炮式將所有質疑佢嘅人當係五毛,咁咪比人抽水囉

佢搞到今日連啲港獨派都唔聲援佢根本係自己一手造成,冇得怪其他人對佢唔公道
咁你要知poly玩緊咩
Poly實話肯同學生簽agreement,先唔講咩條件先
之後搵班「神秘人」黎拆牆,再唔係保安拆牆

老實說講即場交代係要,宜家係講緊屬於poly既資產比人拆(你試下你屋企比人爆格你會唔會話:等我book好過期先再搞
SU追問係理所當然
嘩, 我幾時話我block 既就係5毛?

唔撚好屈鳩我呀, 屌你老母
我就無跟開時事台d恩恩怨怨既,但理大呢次咁明顯濫權,仲變左法庭咁可以判社會服務令就算OP幾抵死都無理由撐理大或者表現到好似今次理大做法無問題架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞