我俾理工大學踢出校

990 回覆
2723 Like 84 Dislike
關蛇有幾撚on9同 poly班垃圾踢佢出校合唔合理 兩回事嚟喎屌你班仆街
支持關蛇 搵律師幫手
點解仲可以咁多人講風涼話

關仔幾on9都好 理大咁樣處理都係有問題
上面班五毛係咁話合理,全部露曬底

五毛退散!

睇到留言就知香港搞抗爭都係晒氣
講到尾你咪又只係一隻私怨撚

又係對人唔對事
DQ、FCC你都識嘈,一提到仇人就咩價值都唔理
上面好多五毛,唔好理佢地

睇下呢則新聞

就算比人用槍指住,肯反抗都唔洗死

《成報》谷卓恒稱在港險遭國安綁架 警方證實拘兩內地男女
https://lih.kg/1041752
poly搞教育都咁仆街應該學關蛇有教無類
咪撚條撚樣啦,如果去到呢一步乜都冇仲咬住唔放,個埋大玩咁盡都當睇唔到既,咁條撚樣盲反啦
係on9
谷卓恒說:就是因為我的反抗,我才沒有被他們帶走,如果那天不反抗的話,我就會被帶回大陸了,可能今天我就會在大陸的監獄裏面,或已經死掉了。
你係唔係都冇人想理你

因為你只係一件垃圾
班五毛由Day 1就係要用唔到方法煮死佢

而家幾成功,洗腦洗到班真心膠私怨行頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞