[TRPG][COC] 長期開團,克魯蘇的呼喚系列(12)

724 回覆
8 Like 0 Dislike
同埋隻狼個反饋快啲一㩒就閃,souls嗰啲好似食左豬油膏咁
屌,我復活了
來來來,做過咩行動
屌,幾時多左隻狗icon係左上角
杜格壯烈成仁
林博文拎起枱上的針,直接注射落杜格的手上
藥液進入杜格的體內後,杜格的身體瞬間發生骸人的改變
全身開始潰爛,並從口中流出血水
林博文一瞬間再打入另一支藥劑入杜格的體內
杜格身體的變化瞬間停止了
身體的潰爛亦開始復原
林博文扔了一支針筒給小智
林博文:「解藥劑,自己搞掂,剛剛的反應證明了他不是不死教團,雖然我真係唔明你們一堆普通人點入到來,但都無所謂了,你們自己離開啦,後面那對門通向一條路軌,路軌上有一架列車,列車會載你們到達森林的邊緣,但無法帶你們離開森林,列車會自動駕駛,你離開後,佢會自動返回,你們不用操作,其他的你們自己搞掂了。」
林博文揮一揮手,一堆licker散開了一條路給予眾人行到後門
跑連狗
小智立刻插入小小智亦神奇地慢慢變成原來既樣子。仲好似堅廷左
聽完林博士既話。都知道佢都幫到盡。打算離開大屋。
小智行到門前 等其他團友有咩行動
小小智雖然已經沒有噴血,但由於曾被過,那牙印仍然存在,小小智似乎未堅挺到起來
吳惜雲見小智冇事,就做返自己野,不過懷疑林博文有少少撞聾,就拎電話開老婆張相出嚟行近林博文問:"林生你識唔識呢個人?"
-----------
<場外>小智將小小智插入針筒,效果顯著
跟住點做去,走出去係咪真係會死
跟住點做,走出去係咪真係會死
其實都好似冇咩得點揀
都係唯有上車嘅姐
Dio見有人開始行,唯一跟住一齊,上前扶住杜格另一隻手
教主上前扶住杜格,同佢一齊行去上火車
Dio見有人開始行,唯跟住一齊,上前扶住杜格另一隻手
林博文:「唔識。」
仲有其他個D,點揀
"失體了"吳惜雲見調查沒進展,就轉身行向列車,順手將小智隨手掉咗嘅針筒執起,保持地方清潔
子晴跟住眾人上車
白銀跟隨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞