[TRPG][COC] 長期開團,克魯蘇的呼喚系列(12)

724 回覆
8 Like 0 Dislike
kp用全日諗緊點寫死我地,大家作定新角色先啦
我想講,佢老婆已經死左
而且你地用偵察就搵到佢條屍架了
sorry當我無講過
鑒定成功
林博文:「但可惜,你們證明唔到你地講既係真話
如果你地唔係格拉基的人,我唔介意放你地出森林,至於之後你們點生存就自己考慮了。」
琴日忙到而家
kp 如何
林博文望一望小智滲血的褲:「如果初初感染,切左就得了,而家就一定要有專用的解藥才可以救得番,但解藥太珍貴,我唔會用來救唔識的陌生人。」
林博文:「不死教團的人都唔止一個講呢番說話,但之前講呢番說話的,全部都係你地後面的培育皿入面做左實驗品了。」
係咪即係一定要死一個
杜格沉默左一陣
除低條頸鍊
交左俾靚女護士
如果你地有命返出去
幫我交俾我係美國嘅細佬RJ
同佢講我走得好安詳 Kali交俾佢發揚光大
之後同林生講 希望你會守諾言 放我d朋友走
之後再同後面班契弟講
你地擰轉身啦 唔係我變到太醜樣就唔好睇啦
吳惜雲被不可思議嘅力量咗止,亦或J得太多,完全睇唔清張相
"無可能,自從老婆失去理智就禁慾到而家...唔通...一定係咁!"
吳惜雲心裡有數,應該係老婆阻止佢睇其他女人嘅相,就將相交俾身邊嘅子晴,
然後望住氣氛好似好壯烈嘅杜格,問:"其實小小智過咗成日都未變到喪屍,我直情食過喪屍...林生你個試驗要搞幾耐?"
Dio上前拍拍杜格膊頭,之後退番去
場外
喂變licker如果扣san你就仆街啦
富仔死之前想做返個真男人先
今個星期提早收工?
kp想我地活多一陣
睇嚟kp真係好忙喎
暫時嚟講覺得隻狼易玩過souls/borne
冇體力制 只會衰你衰on9禁唔中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞