Adidas波鞋交流區(3)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
留意返呢度係
交流區唔係買賣區
多謝合作
留返個名先
入左night cargo
咁快就第三個post
多謝各位巴打支持
咁快就第三個post
多謝各位巴打支持

全白嚟講 Superstars 定 Stan Smith好啲?
舒服嘅話又邊對
全白嚟講 Superstars 定 Stan Smith好啲?
舒服嘅話又邊對

2對都唔舒服,2選1局選stan smith
舒服嘅話又邊對

Boost底係咪Ultraboost最舒服? 但聽講而家EQT SUPPORT 對Boost底 仲舒服 係咪真?
新post留名
買左對Equipment ADV
覺得幾靚
有冇巴打覺得adidas 鞋款越出越靚
Ultra boost 入邊對好 襯短褲?
已有藍色
舒服嘅話又邊對

男裝都係Stan Smith?
LM先
Ultra boost rc炒價係咪3千左右?
入左對adidas Tubular Shadow BB8824
舒服嘅話又邊對

Boost底係咪Ultraboost最舒服? 但聽講而家EQT SUPPORT 對Boost底 仲舒服 係咪真?

舒服93/17>uncaged>caged>>>>>>>>>>>nmd
Ultra boost rc炒價係咪3千左右?
2k半都得啦
舒服嘅話又邊對

男裝都係Stan Smith?

呢個網真定假?

真係齊哂碼

唔好意思啊巴打 小弟對波鞋真係唔太熟
想問問問係咪真係 堅?
想買對 但怕買對假既/ 比人握左
麻煩哂
剛入手

邊到有呢對

真係齊哂碼

唔好意思啊巴打 小弟對波鞋真係唔太熟
想問問問係咪真係 堅?
想買對 但怕買對假既/ 比人握左
麻煩哂

On9都知假野啦
你睇下ebay炒到幾多錢先啦
又要買,又無錢,又驚假
ub 2.0 同3.0 size 一樣?
3.0 灰有冇網仲有
剛入手

邊到有呢對

上網收啦,仲低過香港原價
門市有pureboost2017未
ub 2.0 同3.0 size 一樣?
3.0 灰有冇網仲有

3.0不用買大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞