d廠商為左呃人買垃圾tn mon出夠fps game未

24 回覆
0 Like 3 Dislike
想揾隻靚rpg game 都冇
巫師之後再無RPG
整rpg貴, e家fps整多人仲慳錢
幾張地圖仔都可以搞掂,又可以出下課金野
玩過144hz返唔到轉頭
用左5分鐘已經換左佢D色差正
玩過144hz返唔到轉頭
用左5分鐘已經換左佢D色差到
成堆換皮低成本垃圾驚
等隻狼等cyberpunk2077
fps好撚好玩wor
等2077 出黎屌打ubi ea bBethesda 啲新作
你用cheap mon 梗係啦
用eizo ips 144 gaming 啦
原罪2 玩過未
回合制唔係好吸引 有返啲動作嘅ARPG會受落啲

買左仲未得閒玩
呢隻好撚正
你自己唔中意fps 就話人哋垃圾
定係你連60hz同144hz 都分唔到
成街都係換皮game
我標題話tn mon,幾可有人買得起144ips?
而家個市場根本就係用電莖名義清垃圾tn既陰謀黎
我自己用60 ips+hdr 不知幾爽享受高質畫面
我自己都用過144玩ow,但實在接受唔到畫質
科技發展應個畫面該愈黎愈靚先岩,而家反而倒退出一大堆垃圾畫質mon
各有所好啫
人哋玩競技性嘅game 最緊要畫面流暢,打到興起嗰陣都冇心情睇景,理鬼得佢啦色靚唔靚
你玩rpg 可能跑緊去做任接任想睇下沿途風景,又或者gta5游車河睇景,嗰陣咪會注意啲色靚唔靚囉

人各有其需要,你話人哋fps game 係換皮,人哋夠可以話你rpg 換皮,咪又係接任做任,畀着你聽到都唔開心啦。你唔中意fps 點可以咁樣話人哋
出唔出fps game都係睇價錢架啦
窮撚買tn
有錢咪買ips
今時今日60hz既mon我連考慮都唔會考慮
講緊成十年前打機先會用60hz mon
tn真係唔會用,寧願貴少少買ips,不過都係va好,近排va144開始多,仲好似平過ips
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞