2019 DSE Js1091 vs HKUSpace surveying

14 回覆
1 Like 7 Dislike
自問成績唔夠直入survey degree , 想問下1091 定 space 嘅surveying 好讀? 仲想讀返U
考到未考就立志做後門狗
你覺得個個直入三大嘅連登仔會唔會睬你
後門狗
咁講真唔系個個讀書叻可以直入三大,加上諗定後備方案到時放榜失手咪唔使四圍騰去搵asso HD。你地咁叻唔睬咪唔睬,WFC
Poly bd
您喺想讀邊個S先?QS? Bs?
Bs or Es
Sosad 宜家1091 個program 冇分surveying了
不過您想es既話 去hku囉 佢es比較強
Bs就poly
Qs就city
1091 不過走得後門真係要比啲心機 唔好浪費時間令自己後悔
做得assojai都唔預享受咩Ulife個d ga la ,跪求有個degree出尼做野份糧無咁harsh
讀1091? 後悔死你 cem可以諗 如果你想讀測量 咪撚簡1091 呢家surveying無再分major 升學率唔高
學既野好多 但師資 基本上都係自修
唔好因爲平而簡1091
升學點會唔高?
基本上你dse英文有3
GPA有3 cutyu就會收你
18年收左11個加4個defer (cityu)
高唔高見人見智 同埋gpa3 唔係只係condition咩?
PolyU hd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞