有無人唔鐘意男朋友同朋友去飲野

60 回覆
7 Like 13 Dislike
你條仔一定係平時返開教會, 擔屎都唔偷食, 平時唔落呢D地方第一次同朋友落CLUB就識左你然後就決定你係佢一生最愛決定唔再落去專心一意。

放心啦
你男朋友?
你情況基本上同我一模一樣

樓豬真係好撚天真 今時今日仲落club搵真愛
仲妄想改變一個中意玩 未定性既男仔
拍拖最忌就會以為自己好重要 有咁大影響力改變人
哪來既自信
睇怕條仔都係玩你幾個月就走 或者晚晚話訓教其實暪住你出去蒲
九叔
絲你完完全全係我分身黎架喎
所以我同佢散埋放過自己啦

狗改不了吃屎架
男人落到去 見得多靚既女 就會比較自己個女朋友 同埋正正常常樣 落去開張台 啲女自動企格黎 就隨時錫得 自己諗啦 我自己以前就落開 就係知下面咩情況 先唔會比自己女朋友落club 飲野tst個啲都叫好啲 但都會問佢同邊個
絲 唔好步我後塵啦
認清真相
佢追返我嗰陣又話唔落lkf又剩 叫我都唔好落
屌轉個撚頭咪又帶埋班兄弟落lkf飮野

追人嘅誠意就係咁多架啦啲player
講咪天下無敵囉 唔係信啊傻妹?

Ps 姓李嘅空少 係話緊你啊
唔好覺得我飛你好委屈 成日po哂story同啲女一齊乜乜柒柒 收皮啦人渣
你hurt得我多呃我幾多暪我幾多自己知啦
正仆街 食屎啦你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞