【本地頭條】10匪脅持41香港人質 導遊中彈亡

84 回覆
107 Like 3 Dislike
好人好姐點會去咁遠
槍呀大佬
唔係拎住篤篤下個啲呀

咁蠢架!避開佢支槍,入佢中路oY嘛!
想移民南美ge連登仔有咩睇法?
睇咗做港人中導彈亡
槍呀大佬
唔係拎住篤篤下個啲呀

咁蠢架!避開佢支槍,入佢中路oY嘛!

如果係我 我一定避開晒d子彈 然後用fing春打暈晒全部賊
好似葉問或者張天志咁

幾好 有事既時候當地人會幫你

幾好 有事既時候當地人會幫你

幫連登仔收屍?順便搜埋身,環保上路
嘩 好似睇電影咁 13槍 唔通係黑食黑+東方快車謀殺案
你話我無膽又好無眼界又好,我呢一世都唔會想去南美旅行
呢個世界大把又靚治安又好嘅地方
點解唔殺埋佢地
做乜撚野呀你
10支ak47你衝埋去打呀弱智仔

認同
有得揀都要去d治安唔好既地方真係自己攞黎賤
來自香港旅行團的中國籍遊客

講真最多咪死
好過你死都未睇過個世界
係得香港人咁撚怕死

講真最多咪死
好過你死都未睇過個世界
係得香港人咁撚怕死

不了
我去下北歐、澳紐、北美、日本呢d就滿足

講真最多咪死
好過你死都未睇過個世界
係得香港人咁撚怕死

不了
我去下北歐、澳紐、北美、日本呢d就滿足

睇你點value生死囉
如果影響唔到人冇乜所謂
點會去到果度旅遊?

馬丘比丘

上網睇左,當去左,睇埋右去埋右
吳京去救未? 戰狼呢?
港團友聽槍聲匿廚房
捷旅假期發言人姓周男士透露 ,事發是27天團的第七日行程,領隊及19名團友及時躲進廚房避過危機:「當時團友喺酒店餐廳內,幸聽到槍聲即刻避入廚房……班賊都可能驚,所以搶咗啲嘢就走,團友財物損失唔嚴重,只係有位團友手機唔見咗,另一位個手袋唔見咗,內有現金同護照。」他坦言團友雖然猶有餘悸:「事發當晚大家梗係驚,但之後大批警察進駐酒店,大家都安心咗,亦冇團友表示要退團,故他會安排所有人繼續行程。」

港豬:俾左錢玩埋佢
連登義和團
做乜撚野呀你
10支ak47你衝埋去打呀弱智仔

衝上去變蜂竇
啱,其實唔難
唔好講十個,兩個你都已經抽唔贏呀
兩個背對背企已經無死角,邊個上去死邊個,你願意做死果個?
唔好講十個,兩個你都已經抽唔贏呀
兩個背對背企已經無死角,邊個上去死邊個,你願意做死果個?

果然係基拉大和, 背對背就冇死角
來自香港旅行團的中國籍遊客

個撚個拎住特衰護照呱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞