【高堡奇人】The Man in the High Castle Season 4 出左Teaser

34 回覆
6 Like 0 Dislike
原來係最後一季
有無人都好鍾意John Smith?
https://youtu.be/QtGqjxECVe8
咁快
好似太多平行時空 都好難再拍落去
好想快D有得睇
同埋Juliana Crain上得太多男角
season 3 佢老婆先夠疆

同埋John Smith 升職都升得幾快
Obergruppenführer > Oberstgruppenführer > Reichsmarschall
好識上位
btw S2季尾 Volkshalle 果幕真係好正🙋🏼‍♂️🙋🏼‍♂️🙋🏼‍♂️🙋🏼‍♂️🙋🏼‍♂️
John同Helen係愛國同救自己個仔之間掙扎呢條故事線好睇
S1個日本律師嘅老婆都好正可惜之後冇再出場
John愛家係排第一
為左屋企做乜都得
我估都係呢個原因
當年為左屋企幸福而投靠納粹

有一集佢係醫生喪禮講野
嗰度真係睇到眼濕濕
下,咁就最後一季
講唔講得曬呀,似想草草收尾
d抵抗軍一路畀人感覺成事不足、敗事有餘,無一樣野做得好
睇Teaser,女主都最後都係做姣婆角色,今次仲姣埋呀john
resistance係S2炸死左日本班好戰派嘅人,算係幫手阻止/delay左WW3掛
嗱嗱聲睇埋成個S3佢先
真係幾失敗
本身佢好鬼勇武
整整下變咗靠收兵救國
唔係得盟軍贏同軸心國贏呢兩個地球咩?
睇完第一季
第二季睇左兩集頂唔順節奏咁慢棄左劇
已知有3個
格局咁大
估唔到得4季
都係好事黎既
節奏咁慢,爽手完左佢先
第三個地球點架?
記唔記得 有條片
如果唔計主線劇情果個
一個係新Trudy黎果個地球,女主響果個地球的狀態係已死
一個係女主做左貿易大臣新抱果個
一個係女主做抵抗軍,但響礦洞被呀JOE鎗殺果個,S3女主之所以知道穿越裝置的所在地,係因為一直夢到呢個地球
我一直以為另一個Trudy同做新抱係同一個地球呀。
不過礦坑困果個又的確係。
如果套戲守住兩個地球,同埋時間線同步嘅話就唔會咁亂,可惜做唔倒,連時間線都有唔同。
另一個Trudy同做新抱呢兩個地球都係粹納同日本輸左
不過前者juliana死左,後者無死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞