信用卡分期買物套現

197 回覆
4 Like 60 Dislike

40000入賭場收3%,拎錢,千萬不要賭任何一口,之後boc係可以分期,唔使人手,禁即時批核,一年一皮收千二,四皮一年就4600息

過到呢關,你真係唔好再咁,會出事,破產收場,跟一世

好,收到

仲未計澳門來回船飛錢同時間呀傻閪
同埋係你本人爭既話我諗你未兌返做現金已經係豬家樂檯還返曬d籌碼俾何生
直接做雞算啦
你去兌換籌碼到,有人排隊,同簽帳買野冇分別,帶身份證對下名,一兩分鐘就得
之後佢會比四萬籌碼你,你拎籌碼去個廁所,再去兌換處換番現金40000就即走

唔好賭!

拎個4萬籌碼買一鋪百家樂,一鋪過,咁就可以即刻拎4萬找卡數+有多4萬去用

唔好害人

曹操你都賭唔小啦
拎個4萬籌碼買一鋪百家樂,一鋪過,咁就可以即刻拎4萬找卡數+有多4萬去用

唔好害人

曹操你都賭唔小啦

人生就係賭博
仲有無稅貸?息低又易申請
點解要用信用卡賣物套現咁煩?
去銀行借好過啦,上次用hsbc借八十萬都係3%實際年利率,借多左果D 要黎買下股票收息又得
點解要用信用卡賣物套現咁煩?
去銀行借好過啦,上次用hsbc借八十萬都係3%實際年利率,借多左果D 要黎買下股票收息又得

樓豬實係借爆曬
係連登搵嗰Nike/Adidas員工,向佢地6折買鞋,9折上fb賣,然回番錢俾個員工,套現得嚟又賺到一千幾百
唔好害人

曹操你都賭唔小啦

人生就係賭博

發覺有樓豬既post就有你
Btw 起樓豬底都知樓豬有賭開啦,我叫佢拎4萬買一口百家樂翻身,有咩問題,唔比佢贏。你話佢冇賭開,我就唔應該叫佢姐

4萬咁小錢都要開post問點借,如果樓豬係女+靚,陪番我1-2 日,我比4萬你過難關又點話,可惜樓豬係男+賭撚
係連登搵嗰Nike/Adidas員工,向佢地6折買鞋,9折上fb賣,然回番錢俾個員工,套現得嚟又賺到一千幾百

咪on9, 4萬$,要賣幾多對鞋先有呀,賣40對呀。拎上網放,放到下年都未放到40對啦
payme

要40K 到

直接去當鋪啦
借四萬每月還三千?聽落係啲無聊野,連屋企人都唔敢問?
點放

呢啲卡出面都有89折買啦

咁買40000咪得35600

屌,你蝕係正常
你去百記/豐澤睇下果間在無做你張信用卡
有就同佢講要幾多部,同埋做埋24分期,因為佢地免手續費,之後賣哂佢
借四萬每月還三千?聽落係啲無聊野,連屋企人都唔敢問?

唔係個個屋企都有
唔好話40k 400 都無

自己參透下,咁都唔明就繼續R人搵你幫手買野啦

講多小小

每個月信用卡有現金回贈,去到尾又真係唔洗還
tax loan la 3%息到姐

點樣/條件APPLY 到tax loan?

如果你tu 唔太低 通常出糧戶口都預先有定12個月人工offer比你
online banking搞一搞 2,3日就批la
利息唔高又借到幾廿萬
洗鬼搞咁多野咩
借十萬一年$1500都唔洗

你指一年千五蚊利息?
如果中銀可以做到 40000 免息分期 (你直接打去客戶中心問做唔做到先)

買 40000 豐澤禮券再 95 折賣,最簡單。

點解豐澤會多人買呢?
40000入賭場收3%,拎錢,千萬不要賭任何一口,之後boc係可以分期,唔使人手,禁即時批核,一年一皮收千二,四皮一年就4600息

過到呢關,你真係唔好再咁,會出事,破產收場,跟一世

好,收到

有門路當然買勞力士啦,基本唔會點輸,可以你要做下功課,但銀行都唔會免息,當簽帳消費分期,一樣要比息,睇你比千二買個方便定去放勞放卡

一定要記住教訓

如果勞力士係賺緊, 咁個個都走去 買完跟住放出去 咪得囉🤔
去星際dcfever 買鏡/相機,有得分期
跟住去隔離啲收機鋪放,你話岩岩買,佢就明你想點,會收高少少
攪掂
如果中銀可以做到 40000 免息分期 (你直接打去客戶中心問做唔做到先)

買 40000 豐澤禮券再 95 折賣,最簡單。

點解豐澤會多人買呢?

因為流出量唔高
我有野想買,2千幾,手辦個類,幫唔幫到你手
我覺得樓主係已經試過信用卡已經唔批佢再借所以先行呢步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞