信用卡分期買物套現

197 回覆
4 Like 60 Dislike
一係申請安信earn more, 迎新可以免息免手續費最多$90k 或者信用額90%,以較低唯凖,但要半年還
好,收到

有門路當然買勞力士啦,基本唔會點輸,可以你要做下功課,但銀行都唔會免息,當簽帳消費分期,一樣要比息,睇你比千二買個方便定去放勞放卡

一定要記住教訓

想請問點解咁肯定BOC 會做分期比我?
Rolex 就真係完全唔識

肯定,而且固定咗個息,電腦會即時話比你知每月還幾多

全澳得一間好似收5%,其他就3%
奇怪的問題

買金啦 唔好買金飾 要買個d投資用嘅金條
當買股票lo

邊有有分期金條買阿大佬

唔識嘢 sor
有門路當然買勞力士啦,基本唔會點輸,可以你要做下功課,但銀行都唔會免息,當簽帳消費分期,一樣要比息,睇你比千二買個方便定去放勞放卡

一定要記住教訓

即係ibank 申請
同埋 用信用卡拎40000 係櫃台定提款機拎

即係ibank 申請

你去兌換籌碼到,有人排隊,同簽帳買野冇分別,帶身份證對下名,一兩分鐘就得
之後佢會比四萬籌碼你,你拎籌碼去個廁所,再去兌換處換番現金40000就即走

唔好賭!
幫我買野 但9折

即係ibank 申請

你去兌換籌碼到,有人排隊,同簽帳買野冇分別,帶身份證對下名,一兩分鐘就得
之後佢會比四萬籌碼你,你拎籌碼去個廁所,再去兌換處換番現金40000就即走

唔好賭!

現金到手就即找數,一唔找,成日用呢招就注定永不番身,會惡性循環。條路自己揀,扑街唔好喊。希望你過到難關,重新起步啦,有閒錢再做大事,財不入急門
想借幾多?每月出糧幾多?
建議你直接同銀行借分期萬應錢,自己續間分析了解
你買物套現仲要蝕差價
樓主條數差幾多?
40000入賭場收3%,拎錢,千萬不要賭任何一口,之後boc係可以分期,唔使人手,禁即時批核,一年一皮收千二,四皮一年就4600息

過到呢關,你真係唔好再咁,會出事,破產收場,跟一世

好,收到

一定要記住教訓

熱門款你話買就買咩
唔識人排到2046都未有你份
仲話116500
水鬼都無你份啦
Payme 冇得做分期

即係ibank 申請

唔好賭!

拎個4萬籌碼買一鋪百家樂,一鋪過,咁就可以即刻拎4萬找卡數+有多4萬去用
即係ibank 申請

唔好賭!

拎個4萬籌碼買一鋪百家樂,一鋪過,咁就可以即刻拎4萬找卡數+有多4萬去用

唔好害人
有人唔生性幫佢找數

會唔會就係樓主

對唔住,你當係我

唔好咁傻 唔值得
幫條仔找叫雞數?
別人風流 自己埋單 制唔過 你最多傻埋今次好 四萬都算還得起
再有下次請即斷絕來往 有d人變左病態係返唔到轉頭 已經唔係以前既佢 救唔返
而家唔係有現金分期咩

係,但我怕批唔到/批唔切

戇鳩仔,張卡本身俾左limit你
within個limit基本上一定做到俾你
同埋e banking一禁入去睇已經寫左預先批左幾多俾你
一兩日內到你戶口,快撚過你咁樣套現
除左洗黑錢之外諗唔到理由點解你要咁做
要40K 到

payme,微信,支付寶,oepay,paypal

想分期還

你買物套現都無分到期啦架啵
啲錢用嚟做乜

有人唔生性幫佢找數

會唔會就係樓主

樓主自己爭好撚多數囉
好人好姐會唔批?
分明自己本身張卡都有數未清
去財仔借仲快啦

唔好咁樣害人啦

信用卡買物套現碌大左分期都未必還得起啵 巴打

其實岩 買物套現好聽囉
到你找唔起卡數 每個月min pay
5% min pay 還超過半年已經貴過財仔
而家唔係有現金分期咩

係,但我怕批唔到/批唔切

戇鳩仔,張卡本身俾左limit你
within個limit基本上一定做到俾你
同埋e banking一禁入去睇已經寫左預先批左幾多俾你
一兩日內到你戶口,快撚過你咁樣套現
除左洗黑錢之外諗唔到理由點解你要咁做

樓豬以為買物分期過到今日就無事
親愛的xxxxxx

中銀信用卡「現金分期」計劃讓您將可用信用額套現成現金,自由運用,
完全免息1!除專享特惠個人化手續費外,同時送您多重獎賞:

每月手續費*(實際年利率)2
$50,000或以上$19 (4.00%) / (4.49%)
$50,000以下 $25 (6.43%)
*以提取$10,000計算

提示:借定唔借?還得到先好借!
親愛的xxxxxx

中銀信用卡「現金分期」計劃讓您將可用信用額套現成現金,自由運用,
完全免息1!除專享特惠個人化手續費外,同時送您多重獎賞:

每月手續費*(實際年利率)2
$50,000或以上$19 (4.00%) / (4.49%)
$50,000以下 $25 (6.43%)
*以提取$10,000計算

提示:借定唔借?還得到先好借!

有人唔生性幫佢找數

會唔會就係樓主

樓主自己爭好撚多數囉
好人好姐會唔批?
分明自己本身張卡都有數未清

一定係啦 正常都唔洗要搞咁多野
樓主好等錢洗?

宜家d貸款好低息,洗乜搞埋呢d on9野咩套現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞