信用卡分期買物套現

197 回覆
4 Like 61 Dislike
點解唔直接現金套現 你要俾5% 都差唔多喇
card loan都好低息
有額就唔駛批咁滯

OK 我會打去問問
點解唔直接現金套現 你要俾5% 都差唔多喇

仲要件野再唔見5%
要40K 到

payme,微信,支付寶,oepay,paypal

想分期還

再上網撳佢做消費分期咪得囉
買惠康百住個d coupon, 公價95折,蝕少d

呢期淨係豐澤 95 折

其他得 92-94

想要邊間豐澤有,打去豐澤問就得
payme,微信,支付寶,oepay,paypal

想分期還

再上網撳佢做消費分期咪得囉

BOC 可以撳到?
樓主,其實信用卡現金分期都係計你既信用額。如果你有10萬信用額,你計一計有幾多卡數或其它街數未找,咁個餘額你做分期應該問題不大。

例如,你limit 10萬,有4萬卡數,咁現金分期5-6萬應問題不大(當你無街數),你可以打上card centre問下。呢啲24小時有人聽電話。

但老實,要救命就無得好講,但真係唔好越踩越深,回頭是岸呀巴打。

自己參透下,咁都唔明就繼續R人搵你幫手買野啦
樓主,其實信用卡現金分期都係計你既信用額。如果你有10萬信用額,你計一計有幾多卡數或其它街數未找,咁個餘額你做分期應該問題不大。

例如,你limit 10萬,有4萬卡數,咁現金分期5-6萬應問題不大(當你無街數),你可以打上card centre問下。呢啲24小時有人聽電話。

但老實,要救命就無得好講,但真係唔好越踩越深,回頭是岸呀巴打。

我都好驚係第2個惡夢既開始
借銀行稅貸啦,月薪18倍都無40k既話 ,我好懷疑你還唔還得起
識用電子錢包,加上有幾張卡嘅話
完全可以零成本搞到呢條數

咪係2019啦大佬
仲R人買野比折,睇到頭都痛埋
有額就唔駛批咁滯

OK 我會打去問問

同埋賣野套現有風險
萬一甩唔到手可能要賤賣

講多小小
有額就唔駛批咁滯

OK 我會打去問問

同埋賣野套現有風險
萬一甩唔到手可能要賤賣

最驚依樣
識用電子錢包,加上有幾張卡嘅話
完全可以零成本搞到呢條數

咪係2019啦大佬
仲R人買野比折,睇到頭都痛埋

其實怕BOC 唔比分期
買金
唉 岩岩睇IPHONE 分期收5% 賣一部又唔見1100

你要套幾多?

40000入賭場收3%,拎錢,千萬不要賭任何一口,之後boc係可以分期,唔使人手,禁即時批核,一年一皮收千二,四皮一年就4600息

過到呢關,你真係唔好再咁,會出事,破產收場,跟一世

講多小小

你要套幾多?

40000入賭場收3%,拎錢,千萬不要賭任何一口,之後boc係可以分期,唔使人手,禁即時批核,一年一皮收千二,四皮一年就4600息

好,收到
問銀行借tax loan 啦

好,收到

有門路當然買勞力士啦,基本唔會點輸,可以你要做下功課,但銀行都唔會免息,當簽帳消費分期,一樣要比息,睇你比千二買個方便定去放勞放卡

一定要記住教訓

好,收到

有門路當然買勞力士啦,基本唔會點輸,可以你要做下功課,但銀行都唔會免息,當簽帳消費分期,一樣要比息,睇你比千二買個方便定去放勞放卡

一定要記住教訓

想請問點解咁肯定BOC 會做分期比我?
Rolex 就真係完全唔識
奇怪的問題

買金啦 唔好買金飾 要買個d投資用嘅金條
當買股票lo
去aeon/安信卡
奇怪的問題

買金啦 唔好買金飾 要買個d投資用嘅金條
當買股票lo

邊有有分期金條買阿大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞