[790]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(395) 蕊嘅會揀AEH

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
團愛唔該去:
https://lihkg.com/thread/902948/page/1

IONE全體成員合照
好きと言わせたい

鎮POST之寶

https://youtu.be/oNGnFVZ5geo?t=47 (重點係0:48)

清純大師出手收服妖人嘈油膩

櫻花:油狗

奈子hoball

收皮啦你

清鈍撚nako

巴絲嘅應援活動

應援:李佳恩+許允真(失蹤人口)

Credit to:
康美娜巴
神崎次郎巴
Miyu巴
Wemedy巴
19216811巴

應援:竹內美宥

應援:李彩讌

Credit to:好多人

飯繪:姜惠元

Credit to:竹子林007

簡e留名 同仁美一齊爆4
本討論區是韓國Mnet在2018年推出的選拔實境節目《Produce 48》撚鳩參加者同觀眾後,而推出的屌柒區

食屎啦mnet

除了曺柔理外,所有曾參與《Produce 48》的參加者皆可在此討論

WIZONE 會然招募

IONE mail

好重要:你要買咗code先揀到人,而且code買咗可以任轉成員,eg你今日想睇娜B,但係買得一個code同埋本身已經揀咗其他人,可以喺受信成員嗰到再設定娜B,所有唔係信用卡嘅嘢都要預先入返錢,如果唔係佢會自動取消訂單

mail嗰到其實android嗰邊,幾個方法裝app

一係用我po出嚟嘅嗰個apk

一係直接用日本區AC down

比錢嗰到,正路你裝完就咁會係港元顯示,不過好多時候㩒入去會變咗美金比錢,依個情況你個非日區AC就算有餘額都冇用,因為地區貨幣唔一樣

解決:用tng(如果你冇信用卡),play會當你係信用卡照比

如果本身有日區AC嘅就唔洗講咁多大家都識買卡/用信用卡/tng比錢

IOS訂mail:

1. 開個新日本apple acc,開acc果陣抄低安全問題,買日版itunes卡,入落日本apple acc 直接課金
記得係要日版itunes

2. 開個新日本apple acc,開acc果陣抄低安全問題,down ione mail app,再轉個acc去香港,再send email去香港apple話自己用信用卡買唔到野,佢整一下就得,不過唔可以再用依個acc更新ione mail app,要再開一個新日本acc更新

3. 開個新日本apple acc,開acc果陣抄低安全問題,用JCB卡直接課

介面

依個好重要,萬一有咩冬瓜豆腐你部機出咗事,你就係靠佢恢復本身嘅訂閱

課金揀成員,如果你冇code,要喺粉紅色信封嗰到買

如果你唔想再訂閱
Android嘅話

揀f位痴住櫻留名

指原莉乃一生推=秦指皇
笠水狗指原狗!
面皮成尺厚!
屌極都唔走!

導清大力清除此POST第一老鼠屎

柒撚左又笠過水

最新笠水時間:更新至1月27日

其犬 一生奶蛋佬粉

此POST年齡層 歡迎任何新會然

此POST年齡層 歡迎任何新會然

致無故中槍人士

https://youtu.be/N4PrXEWuYd8
[181208]IZ*ONE(La Vie en Rose) (Dance cover) @9nymph 2nd Showcase

好慘阿你地
中2跳舞都比人人身攻擊

[/center]

范善甯
屯門天主教中學5A班

新會員未識上連登 不小心自爆!!

Flat F 25/F block 1 Hong Kong Gold Coast Tuen Mun (佢話個地址佢亂比架WO==)

PD489POST C打正撚到

希望手足可以現下身!!

導清不忘照顧粉絲需要

球棒魂強打者REX

rex is the legend!!

本POST唯一清泉

[gold]神崎次郎

POST內標榜自己想法係絕對
WIZONE單方面攻擊其他WIZONE

係如此惡劣、排除異意討論區
仍然帶住理性發言!

排除異意!!
追星追到要攻擊其他因意見上不同既FANS

當自己係連登唯一認可IZONE討論區

我地將要管轄整個KPOP音樂台!!
基本上連登各團討論區都會避免批評其他團
但我地高呼自由

本POST為LIHKG唯一IZONE討論區!
其他會員請勿在本POST範圍外討論IZONE等話題
歡迎討論任何日韓團!!

lm
上回講到[quote]

你會點揀?
識揀嘅會揀AEH
你地慢慢揀
我坐nako大脾
e
送比you
調轉nako坐我大脾都得
e f g都好
+1
隔離要坐個痴線佬喎
揀G位可以一路望住櫻殺死人既側面,唔駛望黑版

揀c 狂放屁益下
我做阿sir 趕油狗出走廊罰企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞