大陸搭火車有幾恐怖? | 看大遷徙不用到非洲

366 回覆
1588 Like 263 Dislike
香港人不嬲認清現實,自己知自己事,支那狗就明知自己柒,但都要死雞撐飯蓋。
巴打,
廣州打吡嗰條片係有d 感動嘅,
加油
巴打,唔錯,加油
細個見識個果時d大陸人上火車係窗口爬入黎

果時見到真係震撼
其實拍呢類片香港人唔會笑鳩香港
因為呢個真係社會問題 更加需要多D人去關心呢個議題 拍佢出黎
如果樓主可以拍 我都好支持
加油 靚仔過金鐘果班好多 支持你
點解咁正常嘅片啲大陸人都咁大反應
btw譚仔片都有人亂咁吠
幫你report咗 順便subscript支持下
外國都有貧民窟啦 拍出黎只係當紀錄片
資本主義下既惡果自自然然有呢類問題O既出現
幾特別嘅一個體驗, 條片亦都拍得幾好, 最後帶出嘅道理都好有意義。 支持你, 繼續加油。
連登幾時咁多大陸蝗?咁都100負皮
睇曬 幾正 雖然一開始見到樓主個樣好似AI
我都搭過 上海去蘇州 已經頂唔撚順
不過感覺你最尾個part好假好似驚俾人聲討先補定穫
內你老母個地
點解咁撚多大陸人睇到你條片既?
多得你我先知youtube咁撚多大陸人有得睇
多五毛到
照片啲剪接幾好
其實加左太多投巧香港人既原素入去,好多為左取悅香港人,如果想做大d持平小小比較好,例如佢話屌咁撚塞重賣乜q零食我覺得ok,但屌佢地逼啊 嘔啊,其實係佢地文化來 ,等如香港人鐘意新假期一樣 排3個鐘為杯免費雪糕
支持你,由港隊打氣開始識你之後有日發現你有YouTube channel之後全部都睇曬每段片都睇得出好俾心機剪資訊性同娛樂性都幾夠同埋有少少反思都算唔錯繼續努力,同埋希望可以拍少少香港joke球既題材
會咁諗就已經係大陸狗同香港人既分別
佢地覺得反映事實係抺黑
75蚊去南昌真係好平
深圳去廣州坐巴士應該都貴過
d鄉下人真係成年就係搭一次車
一搭就嘔到仆街
睇見到辛苦
條片係咁講頂唔順,講到幾差 咁你又拍
最後又懶係反思 樓主你會唔會覺得自己又少少矛盾
好似為左HITRATE 去做D自己冇興趣做既野咁
係好有NOISE 但D NOISE 好負面囉
部火車啊姐嘔到2046真係堅好笑

如果唔佢嘔你係咪會繼續坐落去
頂唔順個環境同文化姐
離鄉別井養活屋企人都值得尊敬既
有反思算係咁啦 起碼香港人比起佢地都算幸福
幾好幾有feel 加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞