大陸搭火車有幾恐怖? | 看大遷徙不用到非洲

366 回覆
1588 Like 263 Dislike
淨係想建議樓主
唔該delete曬入面條片啲大陸comment
如果你條條片都咁多支那人留言嘅話 我係唔會再click入去
啲支那人個心仲易碎過玻璃
域子仲有無同你睇波呀
班大陸仔要翻牆先上到youtube鬧人仲好意思話中國好
段片比想像中又唔係咁衰 加油
1. 乜撚嘢香港人唔洗奔波勞碌啊 返工收工時間你試下九龍塘金鐘中環站上落車逼狗鐵啊 都有得睇港豬大遷徙啊

2. 玻璃心支那閪收皮啦
你哋成個國家上上下下,上至領導人,下至賤民,都係垃撚圾,好冇公德心,係事實
有乜撚嘢理由會攞人哋個窗簾墊屎忽架屌你老味,而且肯撚定有班仆街墊完順手偷埋返屋企啦

3. 樓主個樣算中上, 身材睇唔到, 髮型正正常常, 冇花巧都唔算柒
留言話樓主個髮型柒嘅不如貼下睇咩髮型先叫好? 再唔係自貼下先?

4. 如果齋睇樓主條片頭5分鐘應該值80分, 但係如果睇哂全段片我淨係會畀50分

結論:
支持樓主,欣賞樓主,
希望多啲好似樓主呢種人可以拍下支那寫實嘅一面,唔係淨係識上去食屎底撈同飲閪茶
樓主拍得幾好 G持
睇到班支那傻閪咁嬲就覺得好笑
早幾日睇完
估唔到樓主會係到開post
個opening 剪接得幾好
抵讚

個opening 已經好過唔少濕尻youtuber
架車入點解係咁有豬叫
架車入面點解係咁有豬叫
又一個事例證明好多支那蝗蟲出世嗰陣應該漏咗個腦喺老母個閪窿入面,
竟然會遷怒一個道出事實嘅人

調返轉,
如果有人走嚟拍香港啲籠屋劏房、收工時間狗鐵故障+港豬大遷徙啊,
我會覺得醜,同埋會對好正苦同狗鐵好憤怒

而唔係走去屌柒個拍片嘅人囉
條片堆留言好多廣東人真係幫番樓主 睇黎都係比人排既一堆
BTW 支持樓主
好睇
支持
樓主加油

班翻牆狗
其實今年春運已經唔算多人
https://www.youtube.com/watch?v=hLrFyjGZ9NU
一早有啦 唔見有香港人沖入去屌拍個條友喎
師兄有無諗過去三和?
支持
單純當紀錄片其實幾好睇
但D人又成日諗到咁遠
咩有錢唔搭高鐵係到搭綠皮火車 係到挖苦人
你地生活係果到就更係知咩情形啦
我地唔知架嘛
就算搵個鬼佬去搭 佢既反應都係一樣
成日將個反應諗到咁誇張做乜
班人活係習慣被河蟹既世界
好似北韓人唔抵得人地笑佢偉大領袖咁款
班蝗咩都要最好個面,有咩衰野講出來就成班玻璃心唔肯認清事實,有錢個班咪一樣無公德暴發戶咁
好記得中五無錢又想去玩 坐咗呢隻綠皮三十幾個鐘 先去到西安
中間D大陸人買咗企位嘅 見你行開就過黎坐
但都有D人幫我趕走佢地 諗番起自己都幾癲

利申番: 張硬座飛果時舊幾水ONLY
我都覺得煽情位做多左
鳩下鳩下is ok
Support u bro 🤙🏼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞