覺得咩身材嘅女仔最正

189 回覆
76 Like 264 Dislike
最鍾意郭書瑤果種
唔好昆9我喎 周秀娜都32D喎
32好似係解胸下圍喎 骨架/背肉構成喎
上面個cup數先係加成喎

有肉地b根本個人又肥又好撚扁
真係唔大心諗人地D咁大自己D咁撚細,唔好比上網啲相呃到

利申30D
大波
得30
無一定瘦到得排骨咁

佢個body
有波都偷笑啦 重想話要大波
me too
20-40%
差4會有幾大分別?
深蹲太多,肌肉up?
差對大波就變成各位巴打心目中既完美身材
我166 23.5腰 34.5屎忽 但個胸就.....
瘦底大波是存在的
不過唔多
睇到班連登仔一味要 大cup數+細下圍 得啖笑

首先身材好 係視覺效果黎 要葫蘆型曲線
一定要胸骨盆骨大+腰夠幼
個cup數再大 腰好幼 但骨架唔夠大 睇落係水桶人

其次 胸下圍大 影響對波size好多
俾張圖你比較下

一般睇落覺得真心大波 都實有34圍

你睇av女優 明明寫f g cup 睇落咁瘦咁細
但另一個話d cup 咁撚豐滿
就係下圍極細 28-30 胸嘅肉已經少
仲要可能係竹筍波
即係全罩杯胸圍填唔滿 要半杯先勉強f-g

總之身材好 骨架一定有咁上下大
屌開貨櫃?
relative ratio
點解我知道呢條女存在
Youtube有個台灣節目專門露波比人睇
其中一集係叫大家估下邊個假波
佢係真波,有醫師驗過,比幾個女性渣過,大家話真的

利申:不是幫佢,以事論事,真假只有當事人先知
點解都係d
38大過30咁多?
但d人話30d上圍細但cup大,先會顯得大,而上圍大cup都大,唔係會成個大波肥婆咩?
連出家人也心動
個cup嘅意思係胸膛到乳頭距離(乳房高度)
形象化黎講 就好似地平線上面有兩座山
Cup=地平線到山頂嘅距離
上面咁多個d cup其實乳房一樣咁「高」

咁呢個世界有地心吸力架
如果下圍細 乳房咁高 30d其實係墮波
戴bra容易夾出長乳溝 除bra時係木瓜奶囉
視覺效果都唔錯

而38d 就係渾圓嘅大波 其實波大過頭架啦
但鍾情乳溝/木瓜奶嘅人 會覺得墮墮下先叫大

結論就係 唔好聽啲麻甩佬鳩up 胸圍都未識睇
推推推
全身無多餘脂肪
但對野大撚到爆
仲要軟淋淋fingfing下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞