[I/A]《荒野のコトブキ飛行隊 大空のテイクオフガールズ!》[3] 小組賽正式開始之70抽冇3星

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我原本個專業補助隊肝左兩日
而家要肝過
然後上到黎望到
下星期開活動
呢隻好用?
個個感覺好似我一個非洲人收養左你個歐洲仔養大佢咁
不嬲都跟號唔跟人,有隻game課咗好少,啲限定多過人地課咗幾萬蚊嘅非洲ac
好用,可能無emma fio 咁勁,但都係kylie左右嘅級數
唔知係咪我資源分配比佢比較少
唔係點勁咁
你睇我重肝左幾粒鐘已經4萬6戰力
爆機開局玩上起係輕鬆好多

我呢加先5萬6
你追得好快
應該好過女主 有自加攻
佢大技冇炎上,所以弱少少,都有s級
東山
佢134 技同kylie exactly 一樣,簡直係set數值條友懶得諗咁
2技改成buff 攻擊力有可能好用過kylie 招純傷害技
不過具體數值我未留意過,我都係純分析技能
其實點肝會比較有效率
見幾位巴打都肝得好快
夠肝就無難度
等我開左同盟之後加返我入B團
踢走我原本嗰個
前日開始玩, 一路都係剩係肝 level, 無咩點理過排陣
但主線已經開始卡關了
其實咁嘅陣容, 重有無更好擺法?

手頭上種有隻 3* 攻擊型 Kylie
首先你要有個好嘅開局,類似你果個咁樣
然後將資源優先比晒3隻輸出角
之後不斷loop推圖>升lv>突破>推圖
無任何其他技巧咁濟
Kylie 換dahlia,helen 前排+reona後,rigal前加kylie後
Thx ching
響巴又重玩左?
不過隻renji 我應該都係用住先,等換到reona 就用返reona 夾helen
好多爆機開局 我課金抽埋必3星實好大打擊
atk 機動 回 搜敵
【野生の嗅覚】レンジ 3 攻撃 1086 958 778 109
【パンケーキ】キリエ 3 攻撃 1083 919 805 111

レンジ 自身の攻撃力を15%上昇(19秒)【CT:45秒】
kylie 2技 射撃時、250%ダメージの射撃【CT:20秒】

但唔識計dmg
所以睇來都無咩用咁
係,收養左女武神巴嘅歐洲親生仔ac
你用左幾多石買體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞