英雄聯盟 s9 賽事討論區 #392

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
咁而家成個spring先過50% 仲有gauntlet要打, 唔係冇機會既雖則呢一刻既grf真係好無懈可擊
咁都應該有得打既 而家lck後段班都無翻身機會
季後賽第一
常規賽頭5就有得打季後賽
打多幾場咁解
Roit咁on9 遲下改下啲meta 可能又上返嚟呢
GRF cvMax on SKT T1's Potential: "If we ever meet SKT T1 when they are at their peak, it would be a very difficult game for us to win."
點解唔出score?
唔通話鳩PICK都贏咩
佢冇講錯既 你睇要磨幾耐姐
grf唔計lck之前都要打左半個賽季再加幾個月練習先有2019咁恐怖
kt super team都要成兩年先出到世界賽啦
grf vs skt真正戲肉都起碼summer split
暫時都好似未見SKT贏到場好似GRF咁dominant
除左磨合問題,其實個人問題都好大
khan同mata最近太多操作失誤
唔通話全勝拎WC咩
有咩唔通者
之前Chovy 咪講目標全勝拎WC 囉
mata 反應好似慢左好多
成日都柒開/ 柒flash
佢驚1閃W嗰下已經知佢唔掂啦,J4閃左都0.5秒都仲哂招閃
就係果下,j4 金人左都閃w 真係
早幾場隻thresh又係咁,同yellowstar 有得揮
SKT第二輪咁快打GRF
今日打KT都一堆失誤 又準備比GRF虐多次
lm
抄咗未
好波
我頭五頁未留名
都抄埋我個名好冇
支持
海燈唔會走數
有冇ching可以carry我打 明天
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞