其實我唔明喎, 點解鬧民主派就等如對建制衰嘢視而不見?

145 回覆
98 Like 18 Dislike
咁我又唔覺得依班友可以代表晒獨派嘅.
又割蓆……
咁一個長毛屌票都變「泛民屌票」啦
只有支共派
唔係割蓆喎.

民主派都有個叫民主派會議.

獨派又係咪有個獨派聯盟先?

連登度都大把人屌佢屌到上天花板, 現實世界佢又冇名氣, 佢係咪真係可以代表到獨派先?
咁其他獨派例如民族黨
又叫聲明黨
又或其他支持港獨既人
如周竪峰
就玩政治metoo人品成疑

要搵個似樣既獨派
um...
咁講啦, 我覺得舉牌掃街果班代表唔晒成個獨派, 同你話搵唔到個似樣嘅獨派, 兩句係冇衝突嘅.
係佢地對付我,例如張超雄
一係比人dq,一係比人拉咗
有無外泄就佢地自己諗啦
同埋佢地做唔到野, 唔代表人地要食隻死貓架
你隊友喎
點知佢咁多
都做唔到野,咁仲使咩咁關注人?
有關蛇做稻草人
佢哋不知幾開心

成個連登變曬啲垃圾追擊討論,有正常post都梗有幾句係佢哋啲垃圾content

要嘈就死返去政事台慢慢嘈夠佢啦你哋同關蛇
變左分隊

演員都不如
又話人焦土唔做嘢

依家你哋連最基本嘅討論都要破壞
啲post頭一兩句都係果啲
關蛇點點點,乜乜物物

關個討論撚事?

又成日屌人唔屌親中保皇,但每次啲反對親中保皇post都俾你哋轉移曬視線,成個討論失焦
唔好話我偏幫關蛇

講清楚先,一向都覺得關蛇都有問題

以身作則就應該係政治人物嘅首要注意嘅嘢,你嚴人寬己只會令人討厭
因為佢真係對香港所需視而不見喎, 全世界有眼睇喎.

使唔使我每次鬧民主派之前講晒我之前鬧建制嘅紀錄出嚟俾大家睇先?
討論要有基礎.

反親中保皇要做到嘢都唔係上嚟講幾句就得.
林鄭有做過啲咩? 講嚟聽下?

鬧民主派從來都係因為佢地口講完啲嘢做唔到喎. 鬧建制派? 乜依度會有人曾經對建制有期望? 你覺得建制會反政府檯? 冇期望嘅人, 鬧嚟做咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞