黃子雄係咪港女既惡夢?

327 回覆
2737 Like 26 Dislike
見過佢行黃埔aeon超市 真人好高大 一望就認得出
班女講到幾清泉咁
當有幫你比錢 同AA擺在眼前
咪又係揀幫你比果個
到時咩節咩節咪又係會期待男朋友有冇準備
一陣又同d朋友呻同比較
扮撚哂清泉嘔唔嘔心d
啲花好地地喺泥土入面,點解為咗送俾人而整死佢呢?啊!以前喺英國有個女朋友我有送過,不過我係成盆花送畀佢。

雖然唔係環保撚 但我由細到大都好認同呢樣
同埋我覺得佢對於結婚嗰到同我諗嘅一樣
我都覺得如果兩個人唔要小朋友嘅話真係無咩必要結婚
兩個人係愛對方嘅話,無論有無結婚都可以係一齊架
一段感情我個人認為最重要係忠誠,忠心於對方,大家坦誠相對
依加網絡咁發達,大把婚姻失敗嘅例子都可以見到(當然我唔排除有啲唔係真)
所以結婚根本就係門面嘢
我覺得你咁諗唔代表個個女仔都喺咁諗嘅
當然唔喺話樓主你嘅價值觀or思想有錯

只係每個人追求嘅嘢都唔同,你又唔可以咁樣將自己嘅諗法塞去其他人到
花個 point 差唔多

d 花擺得個幾星期,見住佢死唔會唔開心咩?
夢露個b出咗世未?
樓主好搞笑
咁得閒上連登自言自語
不如搵條仔埋單
的確係
係樓主呢d垃圾港女既噩夢
有一年情人節我都想送,咁去開有兩年都買過生日花間舖,老闆都認得我,我話照舊要玫瑰花搭繡球花,平日8百蚊,果日好彩未整已經講話要收我2千,我即刻話下次先買,真係屌爆佢
我覺得佢應該唔係好識氹人咁
氹人嘅意思唔係送乜送物 請乜請物嗰啲
講緊語言上嘅氹
夏竹欣應該係好愛佢先頂到8年
有幾特別 大部份係外國長大既都係咁諗
你估港男呢啲廢柴咩
黃生當年喺亞視都有影田蕊妮嗰輯海報
我仲諗左陣先confirm黃係邊一個,同埋究竟另一個係咩名
會唔會係bi
有冇186~187cm?
條女叫咩名
有幾多會願意娶個40歲後嘅女人做老婆?男女就係不同
佢其實都算有啲家底 中學去英國讀書
慶祝節日可以,, 但一定要有樣學樣要食大餐, 送花送禮物, 都可以話係膚淺
雖然唔會洗錢落條女度
但可能肯奶閪
佢前度唔似係純為錢嘅人
係為錢 又點會走

不過我覺得當時黃生好愛佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞