黃子雄係咪港女既惡夢?

327 回覆
2737 Like 26 Dislike
睇錯黃子華
做男人真係好撚慘
想話搵返個有上下條件既另一半
都比人屌到咁
換轉係女人講既話
樓主會唔會屌成佢咁?
佢成日講都要公平咁付出,從佢啲答案我又睇唔到佢會有幾付出。好多嘢我都認同佢呀,例如唔會喺節日特別洗錢因為會比平時貴,揸車搵位麻煩,有時巴士地鐵仲方便,唔鐘意細路就唔好生。

但係最憎搭的士?方便自己咪得囉,有需要就搭,趕時間就搭,有咩憎唔憎?節日無花無禮物,ok,咁平時sweet吓都得嘅,但係問佢做過啲咩浪漫嘢,佢又話諗唔到。而家拍拖喎,唔係搵roommate呀。可能記者無問佢又無講啦,可能佢會拖手散步睇戲煮飯仔咁啦,但係睇個訪問只係覺得佢好著重公平,即係咩都度過,秤過。可能佢有錢,覺得一有少少唔公平就驚條女攞佢著數啦。但真係愛嘅,真係當人哋係自己人嘅,點會有咁多斤斤計較。
巴打真男人 完全認同。
哩個仆街男人完全無同另一半打算將來
先唔好話啲錢點用
已經諗定結婚AA 屋企煮飯AA 養仔AA
咁佢係富裕 搵個女人又係富裕咪得
個女人係咪富裕都唔會睇得上你啦
又唔做浪漫 又唔係特別靚仔
點氹到個女人留係你身邊呀 神交呀
https://www.youtube.com/watch?v=M-UZsFBlRNI

樓主見到佢除面具個樣的話就唔會再狙擊佢
同佢差唔多
情人節個時見D朋友喺IG講排緊隊等食飯
一係就PO D合照出黎話情人節快樂
都ON9
一定要情人節個日先食餐好嘅黎慶祝!?
個日我同男朋友外賣吉野家返屋企食
咁多年黎都冇咩慶祝過
希望佢頂得順我
我真心架
食個譚仔三哥仲好過
講就講廉祝節日on9,到自己媾女時咪又係狗衝乜柒都做足,連登仔係咁上下
最後幾句講咗重點
因為太計校公平性, 太過理性而欠缺感性個人
所以乜嘢平平淡淡生活都講唔出有咩浪漫之處
基本上佢地兩個做乜, 喺佢心目中唔覺得有愛
抵佢條女唔要佢, 8 年咁都頂到仁至義盡啦
佢價值觀概括咗10條好男人標準
全部認同

不過女人一定唔鐘意
同佢一齊,除咗愛,真係搏無甜頭
有邊十個好男人標準?
女人黎講 你真係廢撚到閪咁
講出黎知唔知肉酸
我都好似佢心態
男人黎講你直頭cheap過地底泥
著重公平, 果然我同佢都係天秤人
有聲
發覺呢個post引咗好多清泉絲出嚟自認同黃子雄差唔多,中嗰一兩點就狗衝出嚟,中哂十點先好講啦,尤其是唔結婚+AA制+從不浪漫呢幾樣
吉野妹
SP?
我有老公
佢比人影過好多次買外賣
一係就m記 一係就超市熟食
一係就同女朋友shopping 女朋友埋單
邊10條?
AA制
度叔
唔埋單
冇情趣
冇浪漫
仲有冇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞