[月供股票] 2019年2月 (6)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
教主神功護體驚咩洗十次比你睇都仲得
咁講我就唔岩嚕我同823共存亡既 鼓動到最後一刻
之後前玩牛熊左好多好多 而家從良 每個月拎一萬蚊來供股 供邊3隻好?
你離親開呢個PO正無恥正契弟正龜公
你賣親66都一樣係正無恥正契弟正龜公 (雖然做開)
宜家出面D人個個吹奏月供823,危了
先前本金大概20萬左右
幾萬profit

e家供多2個月同當年差唔多本

不過我覺得升得咁快要跌番落去都好易
823 咁升法 不出3年 拆細再拆細 升到上 700咁勁
交易預期於3月完成,領展於北京、上海、廣州和深圳四個內地一線城市,將擁有零售及辦公室樓面約500萬平方呎;內地資產將佔領展總資產值約13.1%。

又係買大陸嘢,搞搞下已經升到佔13%
大量連燈仔睇淡大陸資產 vs 王先生既眼光
兩強相遇之下到底係點 我決定繼續供落下唔減持睇落下
其實2萬8千5 post倉 好多都贏啦

見樓上巴打 有5 1038 1299 之類 如果恆指2萬5 lost倉 應該都只係打個和

(823另計 恆指1萬點都係贏硬
舊年6x蚊個d 仲頂得住
70蚊入起就危

上!上!上!
其實分拆大陸同香港業務最好。當初買佢係因為貪佢壟斷香港屋邨生意,可以平穩收息。但e家又係咁買大陸商場,雖則係唔錯,e家香港後生仔又興北上消費。但同我原先買佢原因好唔同呀大佬
有無書名
想問下各位月供手足

15年大時代 熊2反彈都試過 一個月彈1793點
個陣個氣氛係咪都係同而家好似?

08年大牛市又係試過 一個月陣
彈2900點 個時大市氣氛又係咪好似而家咁個個都話牛市重臨

純粹討論學下野
係嫁 兩萬四個陣邊有人貼倉 依家牛三仲唔貼咩
70蚊入個時pb好似仲係低過1喎,唔叫買貴呀。係e幾日80尾開始先超過1
2萬4個陣 貼 823都係大勝
要沽既話 個調整跌幅應該有20%
不過長揸既話 跌落去都唔洗驚啦
到時我加供添呀

823留比個孫
2張圖個樣係幾似樣既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞