差D買中「日出康城領凱第10座28樓」既凶宅!

466 回覆
2658 Like 24 Dislike
我想講,如果下下都要「完美」,咁邊度可以起老人院、骨灰龕、精神病中心、甚至公屋?我覺得某程度上係要限制買家既preference! 係擺明保障業主,但亦都保障租客冇咁易被人拒租!
第十座28樓,地圖炮

呢座28樓我諗嚟緊幾十年都無人夠膽買(除非劈價)

我想講,如果下下都要「完美」,咁邊度可以起老人院、骨灰龕、精神病中心、甚至公屋?我覺得某程度上係要限制買家既preference! 係擺明保障業主,但亦都保障租客冇咁易被人拒租!

你叫銀行唔好岐視凶宅先啦
Aa狗正仆街陷家剷!
我第一次買樓時都中過伏
但而家有經驗睇返轉頭
好大原因係自己懶同貪平同快

今次呢單野
其實個買家好明顯隱瞞咗好多野
好睇唔過眼佢對啲無買樓炒樓嘅網民
撚狗咁撚

佢講到咁撚小心,查咗咁多野
都「查唔到」(注意唔係查到「唔係」)
咁仲點會肯買??
佢一直都無講過買嘅原因
只係不斷提「估足價」

信佢講野嘅智力都有問題
「估唔足」係唔買嘅原因
但「估得足」、「查唔到」唔會係買嘅原因
一面倒講對自己有利嘅野

唔講下自己平執幾多
唔講下自己係咪炒開兇宅
最火滾就係睇到啲行文用字
咩「心血來潮」先去查
又講咩搵中原嘅朋友一問就知

真係屌佢老母啦

買幾百萬野你會事後先嚟心血來潮?
又話買之前做咗功課,之後買完先嚟做「更多嘅功課」
上面我都當佢一時戇鳩

佢講到中原朋友先真係撚狗
買之前呢個朋友就唔係朋友?
做咁多功課去搵新聞查冊估價
偏偏就醒唔起呢個朋友?
但事後又記得佢?

擺撚到明就事前都知係/預咗係兇宅
但都照買/照炒

事後想反口 先作啲原因上去啦
屌佢老母
呢啲叫「天地有正氣」,亦可以話「心血來潮」。
咩搵中原朋友查 我就試過比中原AA9水我買凶宅 差d中招,好彩cut得切支票, 條仆街AA仲凶我叫我比確實証㯫嗰個係凶宅如果唔係追我佣 好彩最後我週到佢私自改我臨約成交日期做9月31日 佢地先收皮
9月無31號
好似十年八年前d人只可以死係醫院
點解要做cpr 因為可以救得返佢直到佢係醫院先會死
咁係連樓價都救埋
d"醫護"都好提倡做cpr 就算成個人燒濃左 冇左個頭都可以做cpr
凶宅都賣 600萬
經紀狗正賤種 佢住緊個棟遲早變兇宅
好似十年八年前d人只可以死係醫院
點解要做cpr 因為可以救得返佢直到佢係醫院先會死
咁係連樓價都救埋
d"醫護"都好提倡做cpr 就算成個人燒濃左 冇左個頭都可以做cpr

無左頭都做cpr?
係 咁樣先可以令佢死係醫院
閣下肯定係其中一個受害人
比成千萬買樓都唔可以揀咩
你比幾蚊買個飽都唔會揀個燶架啦
肯定係個幾隻連登AA狗
有咗黑五類都唔止十年啦,咪亂吹,無咗個頭而做cpr唔係因為要救個樓價,而係當年救護員無權力宣告一個人為明顯死亡先局住送院

我就未買過樓,凶宅我就唔知定義係點,但一個人死唔死就只有救護員同醫生先可以定義,簽死亡證就只得醫生簽發,如果你話28係跳唔算係凶宅,咁佢落咗地唔中黑五類救護員照送院,根據28樓個邏輯,二樓都唔算係凶宅,因為條友係死係醫院
Lm
佢搞下笑啫
唔通被人劈到溶溶爛爛成屋血一句送院不治啲人就唔當凶宅咩
而家係個aa嘅誠信問題,正常買野都會格個價再覺得件貨岩心水就會買

你而家唔怪aa隱瞞, 仲調返轉怪買家

唔通有地方開倉賣nike, 啲客覺得抵買走去買,點知買左假野,你又怪個客貪心所以俾人厄?

咁撐隻aa, 係咪同道中人呀
全香港都知了
不如讀下書先出黎玩人 買樓會做咁少資料就比錢。仲要有地產朋友唔幫襯搵呢間公司。唔好理人地知唔知 佢地係合約寫哂所有免責聲明你睇到知道仲簽 咩叫免責聲明呀用下腦好冇 宜家反口屈番人轉頭 成單野根本就中原搵人做9啲小型地產鋪 香港已完
自殺,明顯非意外
我識有單係BBQ
匯豐估唔到
其他就六至七折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞