差D買中「日出康城領凱第10座28樓」既凶宅!

466 回覆
2658 Like 24 Dislike
土地註冊處
租客死無得查
唔識就唔好衝出黎亂教人啦 搞刑個post低質曬
刑事既查冊會注Died架 天才
Blame the victum
根本就應該禁止凶宅概念。
依家係人地住 梗係無問題啦
平生不作虧心事
半夜敲門也不驚!

學下人地啦:

//西環觀龍樓2016年發生火災,一家三口與鄰居共4人喪命,死因庭今日下午就事件展開研訊,裁判官今裁定男戶主死於不幸、其妻女死於不合法被殺、六旬男住戶則被裁定死於自殺。慘死三口之家的凶宅,如今已搬入巴基斯坦籍新家庭,戶主聲言不害怕,人總有一死,而且自己「有拜神,唔使驚」。//
留名學野
香港咁多西客就係多得你地呢類人!
你理得人點解唔想食大陸橙姐 總之人地講明要新西蘭橙你就比人啦 人地偏好d咩點解偏好關咩事
叻仔
照計間間銀行估到價間野應該都唔太兇
做人不應該太㨂擇。D人揀擇到精神病中心又唔要、老人院又唔要、骨灰龕又唔要,乜都要就哂佢地NIMBY,社會點樣融洽呀?
咁冇架...層樓如果10幾20個租客租過 你都好難深入查 剩係買一手樓咪唔驚
人地覺得唔岩自己咪唔買囉 留個單位比其他有需要既人又有錯?
On9你話唔洗錢就冇得㨂姐

你老母真金白銀自己錢買都唔撚㨂得?奴性重撚到
lm
凶宅唔撚係屋?
比錢果個講到明唔要兇宅呀嘛 咁你憑乜呃人買兇宅呀?
我同你講要新西蘭橙 你比個大陸橙我同我講都係橙姐 咁唔通又岩呀?
返去讀多d書講少d粗口啦小學雞
平生不作虧心事
半夜敲門也不驚!

學下人地啦:

//西環觀龍樓2016年發生火災,一家三口與鄰居共4人喪命,死因庭今日下午就事件展開研訊,裁判官今裁定男戶主死於不幸、其妻女死於不合法被殺、六旬男住戶則被裁定死於自殺。慘死三口之家的凶宅,如今已搬入巴基斯坦籍新家庭,戶主聲言不害怕,人總有一死,而且自己「有拜神,唔使驚」。//

南亞人都唔撚信有鬼
樓主果30萬隨時要嘔返出黎 仲有機會要賠佣 同 律師費 合約既野 唔係你話單邊取消 cut 票就當冇事發生 你證明唔到佢講大話既話 跟本冇得打...
依到真係多小朋友
網上估價只作參考
又一隻仆街aa狗
傻仔 講事實你又唔岩聽?利申 唔係AA
樓主告鳩aa同業主不誠實,實有得打
佢講既係事實
條aa咁寫好明顯已經封晒後門.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞