[你問我答]屋企人做玄學方面嘅工作,你問我答

114 回覆
17 Like 4 Dislike
咁嘅話有可能係係學完之後潛意識對呢樣嘢有好奇心所以發嗰咁嘅夢(我自己學過小小心理學所以我估係咁)
你自己本身有信仰就ok,心無雜念就算幾黑都好都唔會影響到你太多
但最重要嘅係各位要記住你可以信任何嘅信仰,但你為嘅係心靈上嘅滿足而唔係為咗得到某啲物質而去信,同埋最緊要就唔好影響到人啦
1.壓力大,放鬆點。
2.行得正企得正,沒有什麼好怕。
3.你可以淡定當然最好。
4.好事定義因事而定。
5.醫人係醫生職責,何罪之有?!
真有料定鳩嗡
唔知自己出世時間係咪睇流年都唔會準?
有冇用黎賭錢?
你自己有冇覺得人生好順風順水?
小人是非困擾如何解? 如家居梳化背向走廊 謝謝
我想知 睇八字/紫徽斗數睇唔睇得出條友係gay/直
咩係「假從勢格」?
樓主點睇依個post有條友自稱跟黃大仙通靈

https://lih.kg/1014107
何老師還錢!
樓主點睇post入面果個樓主咁樣上網搵人處理宣稱害死過人嘅物件?
https://lih.kg/chJnBT
巴打佢地有無分享故仔你聽
其中有一個有印象嘅係有一個客人俾鬼上身,佢可以由本身對普通話一竅不通突然間講得十分流利,驅完之後佢嘔咗一大袋嘢,嗰袋嘢係臭撚到仆街
最深刻都係自己經歷過嘅嘢,有機會再開po同大家分享
上面嘅各位好對唔住
你地有好多問題以小弟聽佢地講嘅知識係答唔到你地
而家母又一早瞓咗,都炸咗佢本日whatsapp廢時再炸佢
聽晚盡我能力幫大家問吓
佢哋多唔多生意 每次幾錢
都多,每次幾錢要根據情況而定
其實想問下算命算得多係咪會減左果個人本身既福或運?
點解有D人會話算得多會算薄條命?
佢地好似唔收了
樓主唔答人
由細到大,隔一段時間就會發一次呢種夢,前面既情節唔記得同冇咩特別,共通點係對方忽然變臉,個樣變得好奸,好似另一個人咁,佢會伸手去我背後好用力係咁篤我。但唔痛既,反而係好痕,類似比人「吱」既感覺。我反抗時就會帶住果種痕既感覺醒左

想請問玄學上會對呢個夢有咩見解?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞