[你問我答]屋企人做玄學方面嘅工作,你問我答

114 回覆
17 Like 4 Dislike
睇個名應該藝術天份好高
唔只風水算命啦,不過有做埋啫
咁我在睇下先啦
呢種係比鬼迷既初期,平時最好多曬太陽(中午前),多正面思想,唔好再想呢個夢,如果情況有異或再嚴重,找個師父處理吧!
我自己住宿舍唔係長期喺屋企,我都試過賴嘢,情況同2差不多,瞓喺床但個頭就不斷俾嘢抆落枕頭
多數咁嘅情況都係賴咗嘢,早啲起身去曬下太陽啦
貪係咩意思?
聽電台節目話鬼係睇唔到隻腳,由腳眼位下係模咗,係未真?
有無紅線牽姻緣黎樣野?
同另一半青梅竹馬,今生同佢過
下世都想再遇返佢做夫妻
會唔會用哂緣份?
一直戀愛不成功,除左初戀拍左一年半,其餘都一至三個月,係咪我姻緣未到?
玄學咁諗,緣份未到
現實咁諗,你係咪有啲嘢要改進/搵個主因出嚟
兩段一至三個月,原因係佢地的前度
堪輿相宅係咪一定要先識望氣?
1.唔貪點解要攪(貪玩都是貪既一種)
2.電台講既只係大圍既分別,唔代表全部。
3.紅線😂😂😂想太多吧!
4.無人會知下世,要死左先知,一日未死一日都會變。
我會現實咁答你,錯台,去感情台會啱你多啲
原因與你無關咁你都無謂執著
都係一種統計學,一定要有慧根!
1.只要唔係床頭/床尾貼住就無問題。
2.唔上香就唔好再上,要上就要搵師父先處理。
3.可以推算到,但時間要耐一點。
4.先用清潔劑清洗一下先,再留意一下是否短時間(1-2日)內再有。
點樣可以轉運?
2&4:我屋企人都有做呢門學問,你可以㩒上面tg link pm我我俾contact你

水晶同符啊銅錢喺我角度睇都係能量戴體,一般銅錢同符都係保平安,理論上係人人戴得,師傅會將佢自己嘅能量存落嗰戴體到,保護佩戴者
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20190220/59280285
巴打(屋企人) 點睇呢單?

差佬會用特別方法查離奇死亡案嗎?
喺電視/劇情? 定係真?
其實都香港有一堆
呢類奇怪死亡嘅新聞
巴打會有興趣開post講吓嗎
差佬會唔會真係唔知喎😂屋企人又唔係做差佬都無識人做重案😂😂
你俾我講嘅話我有興趣講一啲真實見鬼經歷
講啦,有興趣聽
得閒先開po,打呢啲”故”我要時間組織
因為好多都係發生喺自己身上
1. 如果簡中啲夢有下墜 俾人追殺算唔算撞嘢?
2. 經常出入醫院呢啲地方 有冇啲提點可以避開啲嘢?
3. 係咪淡定 唔驚啲嘢 就唔會搞你?
4. 如果想做好事 積下德 咁咩爲之好事? 係咪好簡單個啲存善念 幫人都己經可以?
5. 假設 醫生救咗個人 但個人佢之後去害人 咁個醫生係做咗好事定壞事?
其實都無點特別諗佢地,兩個夢相隔時間好遠同已經過咗去,第二個夢之後亦即刻求我嘅神保護我阻隔開任何負能量。我諗個夢出現係同我之前學嘅一個儀式有關,亦喺嗰次之後唔再做,之後再算。盡量曬太陽啦,留喺office時間多真係難嘅。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞