【求助】過幾日毒遊鹿兒島仲未plan好行程

261 回覆
4 Like 16 Dislike
仲有,多謝捧場
如果差一千幾百yen又好似好唔抵 嗰張pass係咪一定要係宮崎買? 好似睇過仲要特定時間先有得買 其實轉車個位同佢賣pass嘅位係咪好遠先?
唔洗,雖然你個遊記好似係都成年前嘅事
下 原來北九州你都去埋架啦 ,見你個post最尾已經plan咗北九州嘅行程lor
你係唔係指宮崎個1000 YEN 巴士PASS?

如果係的話. 你可以買1800 YEN果個PASS. 呢個係非遊客都可以買. 係全國便利店就買到... 點都平過就咁坐巴士

https://japan-miyazaki.jimdo.com/transportation-%E4%BA%A4%E9%80%9A%E6%96%B9%E5%BC%8F/bus-%E5%85%AC%E8%BB%8A%E8%B3%87%E8%A8%8A/
我上次都係無位+天陰陰去指宿
坐普通jr來回
玩左個砂浴同戶外溫泉就回程
岩岩睇左下,租車4日3夜1千蚊港紙左右
如果2個人真係好抵deal
係呀,我諗牛仔巴打都係講緊呢張。 1000yen嗰張應該要住宮崎/一早去宮崎站先買得到啦 咁我去便利店買啦,唔該曬巴打
記得買 睇過一個遊客話無買 好似一程都過1000yen
好可惜 ,你指宿嗰日係離你劃指定席幾耐?淨係砂浴同溫泉就走,你好晏去/早走? 咁你有無去埋西大山
收到
我有呀,早兩日係公司print咗,聽日搭飛機嗰時寫埋佢
玩得開心D
一路順風
記得出遊記
呢度自駕, 睇google map附近好似冇位停車wo
就咁停係出面
就算一個人都抵deal la 不過巴打宜加搵到伴去啦?
多謝你先,希望順順利利。第一次自己去旅行,仲要係個完全陌生嘅地方
多謝
放心,等我出文
瀑布對面有停車位

新鮮熱辣今日上市
平安到咗,無驚無險又久唔久蕩失路之下,宜加終於去到第個post某位巴打推介嘅炸豬排飯鋪頭啦。3點半就閂門,好彩啫

遊記我再開過個post啦,有興趣又有時間嘅巴打就睇下啦

落雨去旅行真係無乜癮
去旅行有7成機會都總有一日落雨
等樓主個遊記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞