有時咁岩車埋朋友,最伯佢係車上做乜

451 回覆
648 Like 11 Dislike
你吹到咁大 又十年牌 又坐老闆車十年 點同你玩阿
我舉咩例子都無用啦

真心問句現實你坐所有人既私家車,就算兩個人 都唔會坐番上去 ?

問都唔問聲唔郁坐後, 唔會同司機交流, 話咩司機渣車唔可以傾計,要專心, 你既point 勁d
真心 十年牌坐老闆車十年
有影響到你舉咩例子
你啲例子只係比細路應用?

係唔會坐番上去
除非講要去邊或者特殊情況
否則唔會同司機傾計
好怕上車除鞋, 男/ 女都會臭的
唔講話有無禮貌啦
朋友車吹下水,9up下都會啦
前題緊係唔影響駕駛啦
有D野唔好講到咁死既
司機仲要個搭順風車既比面
真係陰功 宜家邊個係莊邊個係閒啊
真係唔會 好地地揸車吹咩水
放屁
我條女都係 所以男人坐前 女人坐後
坐前至少handle到大部份情況
唔洗下下問又唔知應該點好
如果個駕駛者真係好唔鍾意人地坐前就會出聲㗎啦
問咗實無死嘛,唔問直接坐咪令本身好介意唔親密嘅人坐副駕嘅車主覺得無大無細囉,除非坐開佢車知道佢點諗,否則笑笑口問一句好閒啫
莊閒邊個有分別咩
你可以諗係個順風車客要感恩你車佢
佢都可以諗個契弟講兩句就送我返屋企
當然你唔介意屌撚到佢唔坐你車都得
「佢都可以諗個契弟講兩句就送我返屋企」
呢個正
咁認真喎,柴灣入大西北,行西隧算啦
快咁多唔洗對住佢地啲面口,都抵返啦
同埋對條女就唔好慳
食煙 食野 飲野
最憎人揸車時候響旁邊指指點點
呢個位俾油啦,cut佢線啦,
呢段無警察架快d啦
剛剛個彎可以入得順少少
樣樣都唔滿意,真係想趕佢落車
食面包
d碎跌左落佢條庫度仲要掃落車度
屌佢老母
咁如果講禮貌
一個男仔車一個女仔係咪應該幫佢開車門
又有幾多人識
有dom 定震蛋

打足三次先岩
好彩我冇車
咁撚煩我會直接叫佢落車
其實輕力閂度門到淨返10cm 左右 然後再大力閂就一定冇問題 淨返10cm 幾大力閂門車入面都唔會覺得你大力
我好想知點解坐後面就=無禮貌/唔尊重??
個無禮貌係點黎?唔尊重又係邊?

上面有師兄講得好岩
好多人都係不問因由
盲目跟隨一啲所謂正確既思想

你問佢點解唔可以坐後面
佢就答你咁係冇禮貌 唔尊重 冇家教
啊媽教落 由細到大屋企人教
咁樣係當朋友係司機

講極都講唔到個原因
我經常坐前排食煙

其實車內食煙視乎司機嘅意願,如果個fd佢自己都係車入面食煙其實即係對方冇咩所謂,但係最緊要開窗同小心煙灰唔好整污糟
咪賓主關係囉
你當自己係老闆請司機咪坐後面囉
利申冇車
坐後座真係冇常識先會做 當人地司機咩
呢D出去搵食坐客順風車實比D客笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞