(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區43

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
早兩日比鐵通撞到個頭,哩兩日一操得太劇烈果個位就會頭痛...
諗緊好唔好睇醫生,定做多兩日睇下點先...
但日常生活又冇事,表面又冇傷,淨係做到腦沖血先會痛(操腳就最明顯,琴日痛到走)
咁大鑊

Iherb
食奶粉啦方便簡單
唔好食燒賣,太少protein
可以嘅話食4隻
睇醫生啦唔慳得d $
true food又要high pro其實好麻煩
好多時候啪whey就算
咁又真係方便d嘅
有無買保險?睇門診再refer去照下好,可能有少少積血都唔定,九成都係叫你抖抖自己會好
應該唔算係steroids 個類

普遍坊間正常可以購買到應該都冇問題

唔通食creatine 都當禁藥咩
唔係激素類 不過問清楚姐 因為尋日用完個肌肉飽滿度真係第二個層次
識大把人有食個隻紅丸

allmax testosterone boost個隻

個隻邊係steroids 啊,又貴,都唔知有冇用
應該係個隻performix super male t,啲人吹到好勁

痴線 1樽食28日好似港紙600~700
fb有個page日日喺度sale 個隻草本野嚟 有無用就因人而異 利申無用過
個隻係一堆supplement砌埋一齊 都係啲草本促睪野 聽佢介紹應該有埋褪黑色素 其他成份唔知
其實啲testosterone booster 都係呃錢 主要成分都係蒺藜嗰啲 食完你性欲增加令你以為真係好有用但對肌肉增長係冇咩用 而且一樽先幾百蚊 效用同價錢根本冇得同ped / steroids 比
係fd嘅就直接啦 佢會理解嘅

如果黑你面 咁嗰個都唔值得做fd啦
好撚驚,諗住玩多兩日睇下有冇改善先,始終平時冇事冇痛
再唔好先睇
Btw係比同事撞到,唔知有冇得cam工傷
打工仔好撚窮
咁一定有啦,同上司講聲先,就咁話前日撞到,而家成日陰陰痛
唔睇醫生都講?
咪又係個金毛肥佬開個間野
一定要講,備案嘛
一陣檢查出來係有大問題要公司賠的話,佢唔可以話唔知道
想問係三餐正餐同正餐中間食蛋白棒補充蛋白質有冇問題?

一星期5日gym,每次大概1hr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞