六年感情 原來都係咁脆弱

312 回覆
1971 Like 24 Dislike
幾多年感情呢啲sunk cost黎架姐
好多時佢覺得新仔條件好過你
就會放手架啦
樓主, 感同身受
唔好掛住佢啦, 就算比你地再係番埋一齊, 都會有條刺
明天會更好
女人就係咁賤格, 臭雞
又唔見女人話返男人臭鴨?
巴打,撐住吖
有樓有份穩定工作大把世界
on9
你去babycondom走一轉
唔通又話香港地係唔係真係無哂好男仔
所以邊個話女人淨係睇錢睇package
八年感情你話分就分咩
好多時分手係因為小事
但其實好多大小事累積落嚟
忍唔到先分手
如果唔係帽事既話
巴打你都係反省下自己啲脾氣
八年情無人會因為小事而分手
被你發現佢偷食都求你復合, 佢都幾厚面皮
小事啦 我都經歷過 加油呀巴打
師兄好波!!! adore!!!!
相信你而家都未放得低,畢竟投放左咁多心血落段感情度
試下唔好嬲佢憎佢,咪當佢係一個過客,放過佢亦都放過自己,做人會舒服啲
去媾下女 享受一下單身樂趣
派帽固然係仆街
但拍左咁耐而分手一定唔會因為小事
失望係一點一滴累積返黎
記唔記得對方曾經同你講過想你改既野
或者想你關心多啲
而你自己又有冇做到呢
如果自己都無盡力 對方又無盡力去維繫
呢段感情既結局最後都係會散
忍忍忍 忍得幾耐呀?
樓主 認真有第一次就會有第二次
我以為係自己既post , 當年一模一樣
加油樓主💪🏻💪🏻
香港做男仔真係慘
你屌咗人地老婆6年有乜好lost??
你賺咗啦 一個人努力唔會冇原因
唔係因為佢你呢幾年都唔會努力儲錢
可能仲沈緊係人生低潮
注定兩個人應該一齊想散都散唔到
整定要分開既 就算相愛都會生離死別
愛唔愛一個唔係物理控制 冇數計冇啱同錯之分
你應該要多謝佢添 唔係每個人都有機會愛一個人六年
放過人放過自己啦
真係好認同
同男朋友之間一直有問題,之前已經講咗好多次想佢改,但佢一直冇改,後尾我就算有唔開心都選擇忍,同埋收埋係心,之後忍咗成年,同佢分手佢又話唔捨得,話諗住同我有將來
試過一次但投入唔到或者未搵到個超鍾意,同埋有種感覺硬係會佢呃同帽
你真係戇撚鳩,如果你本身收入ok我都算,收入唔多嘅話你就正仆街戇撚鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞