六年感情 原來都係咁脆弱

312 回覆
1971 Like 24 Dislike
好彩你未結婚
你諗下而家未結你都咁樣,過幾年比你發現仲想死
巴打 我同你經歷過差唔多既事
最緊要分手得絕決啲,千祈唔好心軟
一雞死一雞鳴
唉樓主我都明,我都係比女朋友帽左,雖然佢覺得佢冇比帽我,但我好明白比人背叛既個種感覺,你唔係孤單一個,仲有我地
同樓主差唔多,我同佢拍咗一年,佢玩食雞識咗呢個新歡兩個月,突然同我講分手,唔夠一個月就同人一齊,仲話我地之間無第三者,唔關新歡事。心水清都知你變咗心啦
為何戀愛可以當做吸過半支煙
佢點覆你
樓主加油
要走既點都會走
假使你也方便 選一周最後那天
當你好有把握呢個人係同你過世既時候,佢唔係,我明白係好痛
比自己空白一陣,通常開頭都會瘋狂睇佢IG同FB啲近況,慢慢就會戒到,加油ching
其實呢段感情去到咩階段,你真係feel唔到嘅咩,好真心問的。
如果大家未到嘅個地步,你唔會咁相信架喎⋯⋯
系你老母
隔幾年大家想要的野會變左。如果目標不一致的話其實遲早會咁。比個機會自己諗下自己想要什麼,可能係一件好事
加油樓豬
同你差唔多,一齊左三年,佢貪新忘舊同左第二個一齊,我頂唔順講左分手。之後佢只係講對唔住。
到而家三個月仲未move on到
情況同你差唔多
對方之後一定會後悔lur地搵返你
你依加只需要做好自己等下一個更好既人出現
樓主加油
同意上面既巴打所講,唔好覺得佢係與別不同,唔會變心
其實每段感情都有機會變質,要走到最後從來都唔易
係可惜,係有遺憾,但盡力就好
共勉之
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞