屋企工人有啲奇怪

345 回覆
1053 Like 17 Dislike
樓主rip
經血炒菜
安眠藥湊b
牙刷刷馬桶
底褲拖地
又真係 成家人都唔企硬正啲去問清楚 個工人唔答就算數
大佬啲嘢食落口有嫌疑 仲咁林善 驚尷尬仲多過驚中毒咁
對佢好 佢又會覺得d降work 信到十足
對佢唔好 佢又覺得落得唔夠勁d降
所以冇得鬥

樓主RIP
樓主rip 我係你就呢排買外賣食 留意工人一個人係屋企做咩
有可能佢發現嗰啲肉唔係經過清真方法處理所以唔食?
因為清真係念經先可以屠宰動物
屌 睇到燥 裝cam啦 如果真係有心害你 你仲問佢做咩唔食 係咪嫌命長?佢一知道你懷疑佢 你就玩完了。防人之心不可無阿。
滅門
有段日子要齋戒 嗰排每日有段時間佢係唔食得野 唔記得係幾點到幾點 但幾乎日抖都唔會見到佢食野
信左Islam?
所以唔食豬肉?
好恐怖
留名跟進
繼續吹 住得複式同我講張檯細到坐唔落5條友
紅蟲免治牛肉
留名跟進
睇到炆 叫你裝cam/炒左去 又扭扭擰擰咁 呢樣個樣

有條友係你屋企無啦啦做奇怪行為已經即炒得啦
仲話咩加人錢 極度懷疑已經中左降
佢係老細定你係老細 咩野問佢發生咩事咩野做左9年 唔好on9啦
中意人 想成績好 咪原因
佢地落降落到食飯咁咋 你點解要食飯仲要食唔同國家菜色?因為有唔同需求嘛
留名跟進
樓主好有錢 炒咗佢之後請我
裝cam啦屌你老母,你都起撚咗疑心啦,裝撚咗無事咪無事囉,有事你救全家呀。趁佢星期日出咗去裝啦,裝隱蔽D,落深水埗睇啦,唔好戇鳩鳩俾佢發現,你都係睇一兩日佢煮飯姐,無嘅咪拆撚咗佢囉。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞